12 o C Kdz. Ereğli

UYSAL VE MECLİS ÜYELERİ, ANKARA’DA...

Siyaset 8 yıl 2 ay 1 gün 4 saat 54 dakika önce 1174

Haberi Paylaşın

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Belediye Meclis Üyeleri, Ankara’ya giderek AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile bir araya geldi ve ilçenin ihtiyaç duyduğu projeler, yapılan çalışmalar ve bakanlıklarda takibi gerektiren konuları içeren bir rapor sundu..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Ankara’ya giderek AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile bir araya geldi.

Başkan Uysal, beraberindekilerle birlikte, Ankara’da gerçekleşen ve 2 buçuk saat süren görüşmede, Milletvekili Çaturoğlu’na, Ereğli’nin ihtiyaç duyduğu projeleri içeren, yapılan çalışmaların yer aldığı ve ilgili bakanlıklarda takip gerektiren konuları içeren bir rapor sundu.

EREĞLİ İÇİN ÖNEMLİ PROJELER..

Başkan Uysa’lın Milletvekili Çaturoğlu’na sunduğu dosyada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan, enerji nakil hatlarının yer altına alınması, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan, Bozhane Limanının onarımı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan, Balıkçı Barınakları ve çekek yerleri ile ilgili sorunların aşılması, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Çöp Rehabilitasyon Projesi (Kırmacı), Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yeni Atatürk Kültür Merkezi için uygulama projesi, Potbaşından Kepez’e kadar olan güzergâhta, yan yol, cepler ve üst geçitlere ilişkin talepler rapor halinde yer alıyor.

Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Başkan Uysal ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ederek, ilçenin sorunlarını aşma konusunda el birliğiyle çalışacaklarını bildirdi.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

13 saat 6 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
7 gün 36 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
7 gün 2 saat 16 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 12 saat 8 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 5 saat 36 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 8 saat 23 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 1 saat 37 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 14 saat 18 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 7 saat 57 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
7 gün 22 saat 45 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !