Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL, TARAFTARLA BULUŞTU

BAÅžKAN UYSAL, TARAFTARLA BULUÅžTU

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki Taraftar Derneklerinin Başkanları, Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu ve taraftarlar ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Aynı zamanda Kdz. Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanlığı görevinde de bulunan Başkan Uysal, 20 Eylül Pazar günü başlayacak yeni sezon öncesi önemli mesajlar verdi.

“Böyle güzel birlikteliklerin artması lazım. Takımlar seyircileri ile büyüktür. Spor kardeÅŸlik, dayanışma ve her türlü güzelliklere ulaÅŸmanın ilk adımıdır.” ifadelerini kullanan Uysal, Genç EreÄŸlililer Taraftar Grubu’nun deplasmana gitme taleplerine de, “ Maçın önemi, yeri ve karşı takımdan alınacak müsaade ve taraftar kontenjanına göre gerekeni yapacağız.” sözleri ile olumlu yanıt verdi.

Bu arada düzenlenen etkinlikte konuÅŸan Kdz. EreÄŸli Fenerbahçeliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Serdar Özbek’de 18-19 Eylül Cuma ve Cumartesi günü, 11.00 ile 24.00 saatleri arasında Amfi Tiyatro’da düzenlenecek, “Renklerin KardeÅŸliÄŸi Kan Bağışı Kampanyası” na tüm taraftarları ve EreÄŸli halkını davet etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo