Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SANAYİ SİTESİ ESNAFINI DİNLEDİ

SANAYİ SİTESİ ESNAFINI DİNLEDİ

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belen Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarla bir araya geldi. Sanayi sitesinin yıkanması, tır park alanında yaşanan sorunlar, bazı bloklarda öne çıkan kanalizasyon sorunların çözümü gibi sorunları dinleyerek çözümü için ilgili daire müdürlerine talimat veren Başkan Uysal, asfalt konusuna da açıklık getirdi.

Başkan Uysal, Belen Sanayi Sitesi’ndeki Sanayi Yönetimi ve esnaflarla bir araya geldi. Son belediye meclis toplantısındaki asfalt tartışmasını tüm esnafların unutmasını isteyen Başkan Uysal, öncelikle diğer sorunları dinledi.

SANAYİ SİTESİ ESNAFINI MAĞDUR ETMEYİZ

Esnafların bazı bloklarda yaşanılan kanalizasyon, tır park alanı, kot farklarından kaynaklı gider sorunları ve hem esnafı hem de müşterileri rahatsız eden toz gibi öne çıkan sorunlarını dinleyen ve anında ilgili birim amirlerine çözümleri için talimat veren Uysal, “Biz sanayi sitesi esnafını mağdur etmeyiz. Potbaşı’ndaki şantiyelerimizi kısa sürede buraya taşıyacağız. Bu gerçekleştiğinde burası cazibe merkezi olacak. Belediye personelimiz ve sizler iç içe olacaksınız” dedi.

ESNAF: BİZİM TEPKİMİZ YANLIŞTI

Başkan Uysal’ın ziyaretinde konuşan ve 2001’de kurulan sanayi sitesine en son 2004’te soğuk asfaltı döküldüğüne vurgu yapan bir sanayi esnafı, belediye meclisinde yaşanan tartışmanın yanlışlığına değindi. Uysal’a, “Başkanım o tepkinin yanlış olduğuna dair biz toplantı sonrası tartıştık. Siz yapmayacağım demediniz. En son 11 yıl önce soğuk asfalt dökülen sanayi sitesi sizin birinci yılınızda sizden böyle bir talepte bulundu. İnanıyorum ki bu yıl olmasa da seneye bu sorunu çözeceksiniz” dedi.

UYSAL: BEN SÖZ VERDİMMİ TUTARIM

Sanayi Sitesindeki konuşmasında belediye meclisindeki tartışmaları tüm esnafların unutmasını isteyen Uysal, “Bu yıl 21 kilometre asfalt dökeceğiz. Sizlerin talepleri bizler için elbette önemli. Siz derseniz ki Kocaali’ye, Karı Tarlasına, Müftü ve Bölücek Mahallelerine dökmeyin. Buraya dökelim, o zaman tamam derim. Ben nasıl olsa bu asfaltı dökeceğim. ” dedi.

Uysal kısa vadede sanayi içinde oluşan çukurların beton dökülerek kapatılacağını, gelecek yıl bir program dâhilinde gereken çalışmanın yapılacağını söyledi.

UYSAL BİR AKŞAMDA 4 MAHALLEYİ GEZDİ

Başkan Uysal Belen Sanayi Sitesi’nin yanı sıra 4 ayrı mahalleye giderek mahalle muhtarları ve meclis üyelerinin de katılımıyla sohbet toplantıları yaptı. Uzunmehmet, Kıyıcak, Göktepe ve Dağlar’da mahalle sakinleriyle bir araya gelen Uysal, mahallerde bu zamana kadar yapılanları anlatıp, istek ve şikâyetleri dinledi.  

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
öz esnaf

14 Mayıs 2015 - 16:24

denildiği gibi sadece dinlemiştir.asfalt dökmeyecem dememiştir.dökücem ama tamamı için bir tarihte vermemiş.bir kısmını dökeriz demiş. tamamı ne zaman biter belli değil.esnaf mağdurdur.

boyacı hüseyin

14 Mayıs 2015 - 16:19

----tepkimiz yanlış diyen vatandaş 1 kişidir. kendi adına der.oda iktidar partilidir. ----uysal; 18 şubat 2014 tarihli gazetelerde seçim öncesi bu sıkıntıları haber yaptırmıştır. ----çözülen sorunlar küçğk sorunlardır. sitenin kendi otoparkının açılması bir bloktaki kanalizasyon sorunu. ASIL SORUN ASFALTTIR. ONUDA 2015 DE DÖKMEM 2016 DA DA BİR SOKAĞI DÖKERİM DEMİŞTİR. YANİ SIKINTI LAR ÇÖZÜLMEMİŞTİR.SIKINTILAR DİNLENMİŞTİR. O KADAR......TOZ SIKONTISI VAR ODA ASFALT OLMADIĞINDAN DIR. BİRDE İNSANLARA YOK MAHALLELERE DÖKME DERSENİZ BURAYA DÖKERİM DİYOR. O VEBALİ ESNAFA YÜKLEMEK YANLIŞTIR.

mehmet odak

14 Mayıs 2015 - 16:17

BAŞKAN İNSANLAR NET CÜMLELER DUYMAK İSTİYOR. TAM OLARAK NE ZAMAN ASFALT DÖKÜLECEK SORUSUNA DÖRT PARAGRAF CEVAP YERİNE 4 HANELİ BİR SAYI YETERLİDİR

mehmet odak

14 Mayıs 2015 - 16:17

BAŞKAN İNSANLAR NET CÜMLELER DUYMAK İSTİYOR. TAM OLARAK NE ZAMAN ASFALT DÖKÜLECEK SORUSUNA DÖRT PARAGRAF CEVAP YERİNE 4 HANELİ BİR SAYI YETERLİDİR

Yorum Yazın

Canlı Radyo