Spor 8 yıl 10 ay 11 gün 9 saat 41 dakika önce 1441
Türkiye Okullar arası Yıldız Kız Futbol Şampiyonasında, Türkiye Şampiyonu olan Çayırlı Ortaokulu Kız Futbol Takımı, şampiyonluk kupası ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.
Sporcuların yanı sıra, Okul Müdürü Atilla Öztürk, Beden Eğitimi Öğretmeni Sinem Altundaş, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Engin, Kdz.Ereğli Belediyespor Kız Takımı Antrenörü Necat Bakan ve şampiyon takımı sponsorlukla destekleyen Ruşenler Köyü Muhtarı Hikmet Erlat ve İş Adamı Zafer Sucu’unda katıldığı ziyarette şampiyonları kutlayan Başkan Uysal, “6 yıl arda arda alınan İl şampiyonluğu başarılarının ardından Türkiye Şampiyonluğu çok anlamlı. Takım oyuncularımızın tamamının aynı zamanda Ereğli Belediyespor forması giyiyor olması da gurur verici Sizleri kutluyorum” dedi.
Okul Müdürü Atilla Öztürk’te gerek yarı finaller gerekse final müsabakalarına ulaşım konusundaki desteklerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti.
Gündem
VAHİDE HOCAYA SON GÖREVGündem
ERMED KENT HABERİ KUTLADI !Gündem
METRELERCE SÜRÜKLENDİGündem
AV TÜFEĞİ İLE VURDU !Gündem
SATIŞ REDDEDİLDİ !Gündem
2 KİŞİ TUTUKLANDI !Gündem
TÜNELDE FECİ KAZA !