13 o C Kdz. Ereğli

Başkan Uysal, Sakindere’de konuştu!.

Mahallelerde referandum çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 1.nolu Sakindere halkıyla bir araya gelerek Evet’e destek istedi. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Anayasa Halk oylamasına son 5 gün kala mahallelerde Evet’e destek t

Gündem 7 yıl 20 gün 16 saat 2 dakika önce 1127

Haberi Paylaşın

Mahallelerde referandum çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 1.nolu Sakindere halkıyla bir araya gelerek Evet’e destek istedi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Anayasa Halk oylamasına son 5 gün kala mahallelerde Evet’e destek turlarını sürdürüyor.Başkan Hüseyin Uysal, beraberinde belediye başkan yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago, belediye meclis üyeleri, AK Parti Gönüllüleri ve Bağlık Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın’la birlikte 1.Nolu Sakindere’de vatandaşlarla bir araya geldi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatarak Evet için destek istedi.

’Bölgesinde güçlü, lider bir Türkiye için Evet diyelim’ diyen Başkan Hüseyin Uysal, “Türkiye’nin büyük bir ülke olması, istikrarlı, güven içinde büyümesi ve gelişmesi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine ihtiyacı var. Artık çift başlılıktan kurtulmamız gerekiyor, artık koalisyonlardan kurtulmamız gerekiyor. Gelecek yarınlarımız için hep birlikte Evet’te birleşelim” dedi.

“Sizlerin ferasetine ve sağ duyusuna güveniyorum” diyen Başkan Uysal; “Evet dememiz için kimlerin Hayır dediğine bakmamız yeterli. Bugün Terör örgütleri Evet çıkarsa biteriz diyorlar. Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini, büyük bir güç olmasını istemeyen Batı, Hayır için çalışıyor. İşte bizlerin el ele vererek 16 Nisan’da sandıkları Evet’lerimizle doldurmamız lazım” diye konuştu.

Mahalle halkının istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Hüseyin Uysal, Sakindere’de sürdürülen çalışmaların da devam edeceğini söyledi.

(Ereğli Fm Haber Merkezi )

Başkan Uysal, Sakindere’de konuştu!.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 17 saat 53 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 9 saat 5 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 16 saat 6 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 13 saat 10 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 12 saat 44 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 6 saat 59 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 17 saat 27 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 11 saat 34 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
12 saat 33 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 15 saat önce KAZA ; 2 YARALI