13 o C Kdz. Ereğli

Uysal Kırmacı ve Balı’da Davul zurna ile karşılandı

Gündem 7 yıl 1 ay 18 gün 11 saat 41 dakika önce 2987

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kırmacı ve Balı mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. “Mevcut sistem darbe üretiyor, seçim yorgunu tek ülkeyiz, artık bundan kurtulmamız lazım” diyen Başkan Uysal; “Refah ve barış dolu, güçlü bir Türkiye için gelin Evet’te birleşelim” dedi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kırmacı ve Balı mahallelerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak vatandaşlardan Evet için destek istedi.

Başkan Uysal, Kırmacı ve Balı mahallesinde havai fişek gösterileriyle karşılandı. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş,Kırmacı Mahalle Muhtarı Hazim Sevinç ve Balı Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz tarafından karşılanan Başkan Uysal’a mahalle sakinleri, yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

ÜLKENİN CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNE İHTİYACI VAR

16 Nisan’da yapılacak Anayasa referandumunda, vatandaşlardan Evet için destek isteyen Başkan Hüseyin Uysal, mevcut sistemin sürekli darbeler ürettiğini belirterek, ülkenin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Başkan Uysal; “Bugünü anlayabilmek için dünü iyi anlamak gerekir. Mevcut sistem madem çok iyiydi, ben ve benim yaşta olanlar, büyüklerimiz çok iyi bilir, 60 darbesi, 80 darbesi, muhtıralar neden yaşandı. Bu coğrafya da ayakta kalabilmemiz ve çağı yakalayabilmemiz için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ihtiyacımız var. Cumhuriyet dönemi koalisyonlarla geçti. Bunlar boşa geçen günler. 1980’i hatırlayın, 69 turda Meclis Başkanı seçildi, 119 turda Cumhurbaşkanı seçilemedi.5.5, 6 ay ülkemiz Cumhurbaşkansız kaldı, sonrasında darbe oldu. 1970-80 arasında 12 hükümet kuruldu. Bizim halkımız bunları hak etmiyor. Mevcut sistem sürekli darbe üretiyor. Koalisyonlar ve çift başlılıktan kurtulmak için istikrar için Evet diyelim” dedi.

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN

Başkan Hüseyin Uysal, darbeler ve koalisyonlar nedeniyle ’Seçim yorgunu tek ülkeyiz, artık bundan kurtulmamız lazım. Seçimlerin 5 yılda bir yapılmalı” diyerek; “Birileri hep ’halk doğru karar veremez’ dedi. Vesayet odakları bu ülkeyi koalisyonlara, darbelere açık etti. Rahmetli Türkeş zamanından başlayan, Necmettin Erbakan, Turgut Özal, Süleyman Demirel ve Muhsin Yazıcıoğlu, hepsi bu sistemi dillendirdi. Şimdi 16 Nisan önümüzde bir şans var. 15 Temmuz’da gördünüz, ’Halk bilmez’ diyenler evinde oturdu, bizim vatandaşımız tanka tokat attı, eliyle durdurdu, mermilere göğsünü siper etti. Bu halk her şeyi seziyor ve biliyor. 10. Büyük ekonomiye kavuşmak için, barış ve refah dolu bir ülke için, yeniden diriliş, yeniden şahlanış için 16 Nisan’da bir kez daha ayağa kalkıp, ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenlere, Türkiye’de kaos isteyenlere karşı birleşerek, güçlü bir Türkiye için Evet’te birleşelim” dedi.

BAŞKAN UYSAL’DAN ,BOZKUŞ’A TEŞEKKÜR

Program sonunda, Hem Kırmacı,Hem de Balı Köyü’nde halkın yoğun ilgisinin yanı sıra davul zurna ve havai fişek gösterisiyle karşılanan Başkan Uysal,Bölge’de 7’den 70’e herkesin taktirini ve sevgisini kazanan Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş’a teşekkür etti.

Başkan Uysal’ın mahalle gezilerine belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve AK Parti gönüllüleri eşlik etti.

(Ereğli FM Haber Merkezi )

Uysal Kırmacı ve Balı’da Davul zurna ile karşılandı

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 11 saat 45 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 23 saat 46 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 20 saat 13 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 19 saat 14 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
7 gün 1 saat 7 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 14 saat 21 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 9 saat 51 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 11 saat 16 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 22 saat 40 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 14 saat 51 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?