Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, KAVAKLIK VE ÖMERLİ’DE...

UYSAL, KAVAKLIK VE ÖMERLÄ°’DE...

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti 23.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleriyle birlikte mahalle ziyaretlerini Kavaklık ve Ömerli mahalleriyle sürdürdü.

Kavaklık Mahallesi’nde kalabalık bir topluluÄŸu ve ’En büyük baÅŸkan bizim baÅŸkan’ sloganlarıyla karşılanan BaÅŸkan Uysal, mahallerde yapılan altyapı çalışmalarını hakkında bilgi verirken, Kabasakal Deresi’nin projesinin hazır olduÄŸunu, ıslahına da Devlet Su Ä°ÅŸleri (DSÄ°) tarafından baÅŸlanacağını söyledi.

Belediye olarak derenin temizliÄŸine baÅŸladıklarını vurgulayan BaÅŸkan Uysal, DSÄ°’nin güvenli ve estetik bir ÅŸekilde hazırladığı projeyi uygulamasının ardından dere kenarında oturanların evlerinin de deÄŸerleneceÄŸini belirtti.

Kavaklık Muhtarı Nazif Kaplan’da mahalle halkının en büyük isteÄŸinin tali yolun Devrek Yol ayrımına kadar kaldırımın kaldırılması ve açılması olduÄŸunu belirtti.

Ekibi ve partililerle ve Milletvekili Adayı Ulupınar ile birlikte daha sonra Ömerli Mahallesi’ne geçen BaÅŸkan Uysal, mahalle halkının yoÄŸun ilgisine teÅŸekkür ederek Ömerli’nin 4 kilometrelik doÄŸalgaz hattına baÅŸlanıldığını söyledi.

Tüm mahallere eşit hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Uysal, seçim sonrası 31 mahallede yapacakları çalışma ile camilerin avlularının kapatılmasıyla birlikte cemaatin güneşten ve yağmurdan korunmasının sağlanacağını kaydetti.

BaÅŸkan Uysal camilerin yanında mezarlıklarda da düzenlemeye gidileceÄŸini hatırlatarak, “Camilerimiz bizim mührümüzdür ve korumamız altındadır. 57 ayrı mezarlık alanın çevresini belirleyerek duvar ve tellerle kapatacağız. Mezarlık içi çalışmalarla vatandaşın ayağının çamurdan kurtaracağız. Ayrıca tüm mahallerde yol kenarlarında biriken yaÄŸmur sularını kanallara alıyoruz. Bu çalışmalarımız 1 Kasım seçimlerinin ardından baÅŸlayacak” dedi.

Belediye olarak hizmet için verdikleri sözlerin arkasında olduğunu vurgulayan Başkan Uysal, hükümetle yerel yönetimlerinin uyum içinde çalışması sonucu Ereğli halkına hür türlü hizmette belediyenin daha da güçleneceğini belirtti.

Karadeniz EreÄŸli’nin vizyon projeleriyle birlikte çehresinin deÄŸiÅŸeceÄŸini belirten BaÅŸkan Uysal, EreÄŸli’nin Türkiye’nin en güzel ÅŸehirlerinden biri haline geleceÄŸini söyledi. 

Milletvekili Adayı Ulupınar’da hükümetin Karadeniz EreÄŸli’ye birçok yatırım yaptığını belirterek, Zonguldak’ın 6 katrilyon deÄŸerinde yatırım aldığını söyledi. EreÄŸli Belediyesi’nin de ÅŸehrin geleceÄŸi için birçok büyük projesi olduÄŸunu hatırlatan Ulupınar, bu yatırımların yapılabilmesi için tek başına iktidar olunması gereÄŸine dikkat çekti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo