Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Katlı Otopark Ve Pazaryerini Gezdi

Uysal,Katlı Otopark Ve Pazaryerini Gezdi

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Katlı Otoparktaki şoför esnafını ve pazarcı esnafını ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, geçirdiği ameliyatın ardından belediyedeki mesaisine bugün sabah Katlı Otoparktaki Şoför esnafı ve Pazarcı esnafını ziyaret ederek başladı, çeşitli incelemelerde bulundu.

KÖY MİNÜBÜSÇÜLERİYLE ÇAY SOHBETİ

BaÅŸkan Uysal, saat 08.00’de ilk olarak Katlı Otoparkı gezdi. Köyden gelen dolmuÅŸ ÅŸoförü esnafıyla Katlı Otoparkta buluÅŸup, talep ve isteklerini dinleyen BaÅŸkan Uysal, Kent Meydanı projesi kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

ŞOFÖR ESNAFINA KAPIM 24 SAAT AÇIK

BaÅŸkan Uysal, ÅŸoför esnafına 24 saat kapısının açık olduÄŸunu belirterek, “EreÄŸli’nin gelecek yıllarını planlıyoruz. Bu aÅŸamada saÄŸda-solda söylenenlere deÄŸil, çözümün adresi olan belediyeye inanın. Kapım sizlere 24 saat açık” dedi.

PAZARYERİNDEKİ ÇALIŞMALARA İNCELEME

Başkan Uysal, Katlı Otoparktaki ziyaretin ardından yerinde modernize ve rehabilitasyon için ilk etap çalışmalarının başladığı Pazaryerinde de incelemelerde bulundu.

AKSAKLIKLARIN GÄ°DERÄ°LMESÄ° TALÄ°MATI VERDÄ°

Pazar yerinde iÅŸyerlerini gezerek, tezgâhlarını açan esnafa hayırlı ve bol kazançlı iÅŸler dileyen Uysal, ilk etapta modernize çalışmalarının sürdüğü; içinde, erkek ve kadın tuvaletleri, erkek ve bayan mescitleri ve bebek emzirme ve alt deÄŸiÅŸtirme odalarının bulunduÄŸu alanları gezdi ve son durumu inceledi.

BaÅŸkan Uysal inceleme sırasında gördüğü aksaklıkların da giderilmesi talimatını verdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo