Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KADINA ŞİDDETE ’HAYIR’ DEDİ

KADINA ŞİDDETE ’HAYIR’ DEDÄ°

25 Kasım ’Kadına Yönelik Åžiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Gününde’ Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, mücadeleye destek vererek, ’Kadına ÅŸiddete hayır’ dedi.

’25 Kasım Kadına Yönelik Åžiddetle Mücadele Günü’ kapsamında ilçe sokaklarında kadınlara çiçek dağıtan Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, kadına yönelik ÅŸiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirtti.

Başkan Hüseyin Uysal, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları, bazı daire müdürleri ile etkinlikleri düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeliyle birlikte şehir merkezindeki cadde ve sokakları dolaşarak, kadınlara beyaz karanfil dağıttı.

Kadına yönelik ÅŸiddet konusunda halkın bilinçlenmesi gerektiÄŸini söyleyen BaÅŸkan Uysal, kadın dayanışmasının önemine deÄŸinerek; “Biz, ÅŸiddetin her türlüsüne hayır diyoruz. Kadına ÅŸiddet konusunda hepimiz duyarlı olmalıyız. Kadın annedir, anneannedir, kadın teyzedir, kadın haladır. Kadın abladır, kardeÅŸtir. Hepimiz bu gerçeÄŸe uygun hareket etmeliyiz. Kadınlarına sahip çıkmayan, onlara deÄŸer vermeyip ÅŸiddete maruz bırakan kiÅŸiler, en deÄŸerli varlıklarımız olan annelerimizin manevi deÄŸerlerini yok saymış olmaktadırlar. Kadınlarımıza sahip çıkmamız gerektiÄŸini bir kez daha hatırlamamız ve unutmamamızı temenni ediyorum” dedi.

Karşılarında beyaz karanfil ile BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ı gören kadınlar, ÅŸiddetle mücadele konusunda verdiÄŸi destekten dolayı teÅŸekkür ederek; “BaÅŸkanım, bu mücadeleye öncülük etmeniz bizleri sevindirdi. Ä°yi dilekleriniz için teÅŸekkür ediyoruz” dediler.

Kdz. Ereğli Belediyesinde çalışan bayan personeller ise sabah işe geldiklerinde masalarında beyaz karanfil ile karşılandı.

KADINA ŞİDDETE ’HAYIR’ DEDÄ°

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo