Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL: İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN..

BAŞKAN UYSAL: İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN..

Kdz.EreÄŸli Belediyesi, ilçe tarihinin önemli deÄŸerlerinden Uzun Mehmet’in anıtını yenileme çalışmalarını tamamlayarak 8 Kasım törenlerine hazır hale getirdi. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Uzun Mehmet’in adına yakışır hale getirdiÄŸimiz anıt EreÄŸli’mize hayırlı olsun” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi tarafından ilçenin Kestaneci mahallesinde bulunan Uzun Mehmet anıtı yenilenerek 8 Kasım Uzun Mehmet’i anma ve kömürün bulunuÅŸ gününe hazır hale getirildi.

ÇALIŞMALAR 6 AYDA TAMAMLANDI..

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından 6 ay önce başlatılan çalışmalar kapsamında 300 metrekare alan içerisindeki Uzun Mehmet anıtı, burada bulunan su deposunun yer altına alınmasıyla bin metrekare alana kavuşturularak baştan aşağıya yenilendi.

Yenileme projesi kapsamında peyzaj mimarisinin en güzel örnekleri ile bezenmiş çiçeklendirme tasarımlarıyla da alana estetik bir görünüm kazandırıldı.

BAÅžKAN UYSAL: EREÄžLÄ°’MÄ°ZE HAYIRLI OLSUN..

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 8 Kasım törenlerine hazır hale getirilen anıtta yapılan son çalışmaları yerinde inceledi.

BaÅŸkan Uysal, göreve geldiklerinde EreÄŸli’nin tarihine sahip çıkacaklarını söylediklerini belirterek; “Söz verdiÄŸimiz gibi, kömürü bulan ve ilçe tarihimizin önemli bir deÄŸeri olan Uzun Mehmet’in anıtını yeniledik ve yarın burada yapacağımız törenlere hazır hale getirdik. Ben yeni Uzun Mehmet Anıtımızın hayırlı olmasını diliyorum. Bölgemizin geliÅŸmesine taÅŸkömürünü bularak büyük katkı saÄŸlayan Uzun Mehmet ve tüm maden ÅŸehitlerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

BAŞKAN UYSAL: İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo