Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL İKİ FİLİSTİN’YE PROTEZ BACAK TAKTIRDI

BAÅžKAN UYSAL Ä°KÄ° FÄ°LÄ°STÄ°N’YE PROTEZ BACAK TAKTIRDI

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında EreÄŸli’ye gelen Filistin Milli Oturarak Voleybol Takımı kafilesi ilçeden ayrıldı. Kafileyi önce makamında kabul eden Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal daha sonra konuklarını kaldıkları otelden uÄŸurladı. Uysal, iki Filistinliye de hayatları boyunca unutamayacakları bir jest yaptı.

Yolculuk öncesi kafileyi makamında kabul eden Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, kutlamalara renk katan kafileye teÅŸekkür ederken, Kafile BaÅŸkanı Muhammet Ziyad’ta, BaÅŸkan Uysal ve ekibine şükranlarını iletti.

“EreÄŸli bizim ikinci evimiz oldu. “diyen Ziyad, EreÄŸli’de ömrümüz boyunca unutamayacağımız günler yaÅŸadık. Herkese çok teÅŸekkür ediyoruz. ”ifadelerini kullandı.

BaÅŸkan Uysal, kafilede yer alan 12 sporcuya üzerinde Türk ve Filistin bayrakları ile belediye amblemi bulunan forma, eÅŸofman takımı ve spor çantası hediye ederken,15 voleybol topunu da, Kafile BaÅŸkanı Muhammet Ziyad’a teslim etti.

Ä°KÄ° FÄ°LÄ°STÄ°NLÄ°YE BÃœYÃœK JEST

BaÅŸkan Uysal ayrıca protez bacak taktırdığı BeÅŸÅŸar Mismar ile metal ayak takılan Raken Davut’a, ’Çok güzel olmuÅŸ. Önemli olan sizin mutluluÄŸunuz. O kadar iyi oturmuÅŸ ki futbol bile oynayabilirsiniz.’ dedi.

Filistinli Mismar ve Davut, BaÅŸkan Uysal’a protez bacaklarını taktırdığı için minnettar olduklarını belirterek, ’Bize Karadeniz EreÄŸli’de bir aÄŸabey gibi davranıp sahip çıktınız. Burası ikinci evimiz. Bunları Filistinli kardeÅŸleriniz olarak asla unutmayacağız” dediler.

Öte yandan PerÅŸembe gecesi ve Cuma gününü Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Ä°stanbul’da geçirecek olan kafile, aynı gece Filistin’e uçacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo