12 o C Kdz. Ereğli

“EN ANLAMLI HEDİYE”

Sağlık 9 yıl 1 ay 1 gün 22 saat 45 dakika önce 1285

Haberi Paylaşın

’2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ dolayısıyla Karadeniz Ereğli Atatürk Anıtı Önü’nde düzenlen etkinliğe eşi Sevim Uysal ile birlikte katılan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediye olarak otistik çocuklar ile ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Anıt Önündeki otistik çocuklarla şakalaşan Başkan Uysal, çocukların aileleriyle de bir süre sohbet etti. Kız Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Derya Akgün, günün anısına Başkan Uysal’a otizmin farkındalığını anlatan el işi bir tablo, eşi Sevim Uysal’a da kartondan yapılmış bir çiçek hediye etti.

Hayatının en güzel ve anlamlı hediyelerinden birini aldığını söyleyen Başkan Uysal burada yaptığı konuşmada, otistik çocuklarıyla 24 saat ilgilenen aileleri kutladığını belirterek verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Başkan Uysal belediye olarak her zaman otistik çocuklar ve ailelerine destek olacaklarını ve yanında olduklarının bilinmesini istedi.

Kendilerine ailelerin mektup, e-mail yâda bireysel olarak ulaşmasını isteyen Başkan Uysal, her türlü istek ve önerilerine de açık olduğunu ifade etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 12 saat 29 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
22 saat 41 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 10 saat 42 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 7 saat 9 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
7 gün 1 saat 35 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 6 saat 10 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 12 saat 3 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 1 saat 17 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 20 saat 47 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 9 saat 36 dakika önce KAZA ; 2 YARALI