Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL HAFTASONUNU YOĞUN GEÇİRDİ

BAŞKAN UYSAL HAFTASONUNU YOĞUN GEÇİRDİ

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal hafta sonunu yoÄŸun bir programla geride bıraktı. Önce Ä°stanbul’da ’Yeni Türkiye Yeni Güç Spor’da Hedef 2023” ve "Zonguldaklılar Hasret Gecelerine "ne katılan BaÅŸkan Uysal, köy ve mahalle ziyaretleri de yaptı.

KADÄ°R TOPBAÅž’A EREÄžLÄ° SELAMI

BaÅŸkan Uysal, Cuma gecesi Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Kadir TopbaÅŸ’ın davetlisi olarak, Filistin Milli ve EreÄŸli Belediyespor oturarak Voleybol takımlarının da katılımıyla “Yeni Türkiye Yeni Güç Spor’da Hedef 2023” gecesindeydi. Uysal burada TopbaÅŸ ile bir süre görüşme imkanı bulan ve TopbaÅŸ’a EreÄŸli halkının selamlarını ileterek çeÅŸitli hediyeler verdi.

ZONGULDAKLILAR Ä°LE BULUÅžTU

Uysal Cumartesi akÅŸamı da Zonguldak Dernekleri Federasyonu tarafından Ä°stanbul’da düzenlenen "Zonguldaklılar Hasret Gecesi"ne katıldı. Buradaki konuÅŸmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Uysal, Ä°stanbul’da yaÅŸayan Zonguldaklıları 29-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Çilek Åženliklerine davet etti.

UYSAL MAHALLE VE KÖYLERDEYDİ

BaÅŸkan Uysal Pazar gününe Subaşı’ndan baÅŸladı. Daha sonra Ramazanlı Köyü’nü ziyaret eden Uysal, daha sonra Zonguldak’a geçerek, “Anadolu’dan Avrupa’ya Medya Açılımı” projesi kapsamında il ve ilçelerdeki yerel medya çalışanlarına yönelik “Diksiyon EÄŸitimi” programının son oturumuna katıldı.

UYSAL KESTANECÄ° PÄ°KNÄ°K ALANINDA

Başkan Uysal, Pazar günü beraberindeki Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte mahalle ziyaretleri de yaptı. Kestaneci Piknik alanında sevgi gösterileri ile karşılanan ve çocuklarla top oynayan, öğrenci ilerle birlikte ödev yapan ve halkın ikramlarından tadan Uysal, yaklaşık 1.5 saat piknik alanında kaldı.

Uysal günü Kestaneci ve Uzun Mehmet Mahallelerindeki halk toplantıları ile tamamladı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo