Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, BİR DİZİ ETKİNLİKLERE KATILDI

UYSAL, BÄ°R DÄ°ZÄ° ETKÄ°NLÄ°KLERE KATILDI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerin yanı sıra hafta sonunda yoğun bir trafik yaşıyor. Bu yoğun temposuna rağmen Başkan Uysal etkinlikleri de ihmal etmiyor.

UMRE YOLCULARINI UÄžURLADI, BAÅžSAÄžLIÄžI DÄ°LEDÄ°

Mahalle gezilerinin yanı sıra hafta sonunda bazı etkinliklere de katılan Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Bozhane Camisinden Umre yolcularını uÄŸurladı. BaÅŸkan Uysal, buradan sonra EreÄŸli’nin tanınan ailelerinden Ali Kanca’nın eÅŸi, Ahmet, Mehmet ve Hasan Kanca’ın anneleri Gönül Kanca’nın vefatı nedeniyle AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ile birlikte aileye baÅŸsaÄŸlığı diledi.

BaÅŸkan Uysal, Milletvekili Candan ile birlikte Zonguldak’ta tedavi gören ’EÄŸitim Dede’ lakaplı Hayırsever Ä°ÅŸadamı Ä°brahim Ä°zmirlioÄŸlu’nu da ziyaret ederek geçmiÅŸ olsun dileklerini iletti. 

MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° CANDAN ANKARA’DAN, UYSAL EREÄžLÄ°’DEN

Milletvekili Candan ile birlikte daha sonra Elmatepe Mahallesi’ndeki bir mevlide katılan BaÅŸkan Uysal, burada yaptığı konuÅŸmada Milletvekili Candan ile birlikte tek düşüncelerinin EreÄŸli olduÄŸunu söyledi. Yurtdışı görevleri nedeniyle EreÄŸli’ye çok sık gelemeyen Candan’ın Ankara’dan kendisinin de EreÄŸli’den ÅŸehir için yapılması planlanan tüm projeleri takip ettiÄŸini belirten BaÅŸkan Uysal, Milletvekili Candan ile birlikte EreÄŸli’de güzel iÅŸlere imza atacaklarına inandıklarını belirtti.

MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° CANDAN: BAÅžKAN UYSAL Ä°LE HÄ°ZMETLERE DEVAM

Milletvekili Candan’da Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ile birlikte hizmetlere devam edeceklerini vurgulayarak, “EreÄŸli’de yollar yapıldı, hastane ve adliye açıldı. 20’nin üstünde okul hizmete girdi ve daha da bu hizmetlerin devamı gelecek. Ben sizin içinizden çıkmış biri, bir evladınız olarak bu bölgeye bir hizmet borcumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Allah bizi sizlere karşı mahcup etmesin” dedi. 

Ä°MAM HATÄ°P CAMÄ°ASINDAN UYSAL’A VE CANDAN’A KAHVALTILI TEÅžEKKÃœR

BaÅŸkan Uysal, Milletvekili Candan ve Belediye Meclis Ãœyesi ReÅŸat Latif, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz ile Pazar günü de EreÄŸli Ä°mam hatip Lisesi Mezunları DerneÄŸi (ERÄ°MDER), Ä°mam Hatip Lisesi Okul Aile BirliÄŸi ve Ensar Vakfı’nın temsilcileriyle KeÅŸan’daki kahvaltıda bir araya geldi.

Ä°MAM HATÄ°PLÄ°LER: MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° CANDAN VE UYSAL ARKAMIZDA DURDU

Ä°mam Hatip temsilcileri ilçedeki yapılacak olan ikinci Ä°mam Hatip Lisesi’nin yer tahsisinin yapılarak tapusunun Milli EÄŸitim Müdürlüğü’ne devredildiÄŸini hatırlatarak okulun yapılmasında gerekli özveriyi gösteren Milletvekili Ercan Candan ile bu iÅŸi takip eden BaÅŸkan Hüseyin Uysal’a teÅŸekkür ederek bu konuda arkalarında durmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Öte yandan hafta sonu ÅŸehir içi gezisini sürdürürken özellikle bayanların fotoÄŸraf çekilme ilgisine maruz kalan BaÅŸkan Uysal ile bazı gençlerde öz çekim yapmak için yarıştı. 

UYSAL, BÄ°R DÄ°ZÄ° ETKÄ°NLÄ°KLERE KATILDI

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo