Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Başkan Uysal, Belen ve Belen Yeni Mahalle’de

BaÅŸkan Uysal, Belen ve Belen Yeni Mahalle’de

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 16 Nisan’da yapılacak CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için mahalle gezilerine dün akÅŸamda devam etti. Uysal, Belen ve Belen Yenimahalle de halka hitap etti.CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte koalisyon dönemlerinin biteceÄŸini söyleyen BaÅŸkan Uysal, Belen halkından referandumda ’Evet’ için destek isteyerek; “Ãœlkemizin geleceÄŸini kazanmak için, güçlü ve istikrarlı bir hükümet sistemi için, ülkemizin tekrar darbeleri yaÅŸamaması için, koalisyonlara son vermek için güçlü bir Evet dememiz gerekiyor.

BİZİM GÜÇLENMEMİZİ İSTEMİYORLAR

Biliyorsunuz son günlerde ülkemize, bakanlarımıza yapılan anti demokratik uygulamalar var. Bu yasaklamalar, Almanya’ dan sonra Hollanda ile sınırlı kalmayacak tüm AB ülkeleri karşımızda olacak. Niçin? Çünkü bizim güçlenmemizi istemiyorlar. Sadece ülkemizin deÄŸil tüm Ä°slam ülkelerinin tüm mazlumların umudu olacağımızı bildiklerinden, sömürü düzenlerinin yıkılmasından korkuyorlar.

İLÇEM KAZANIRSA BİZ KAZANIRIZ

Bugün ülkem kazanırsa, ilim kazanır, ilim kazanırsa ilçem kazanır, ilçem kazanırsa biz kazanırız ve güçlü oluruz. CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın 15 yıllık iktidarında yapılan yolları, hastane ve saÄŸlık hizmetlerini, tünelleri, köprüleri barajları ve üniversiteleri hepiniz biliyorsunuz.

BU BÄ°ZÄ° Ä°STEMEYENLERE MESAJ OLSUN

Ülkemizde yaşanan ve hizmetlerin önünü tıkayan bürokrasiyi azaltmak için çok güçlü bir evet çıkartmalıyız ki bu da bizi istemeyenlere mesaj olsun. Halkımızın evet diyeceğini biliyorum ama daha güçlü bir evet çıkmalı. Bunun için sizlerden hassasiyet bekliyorum.

EVET ÇIKMASI LAZIM?

Koalisyon dönemlerinde ülkemizde ilerleme olmadı tam tersine kaos oldu, darbeler oldu. Hayır, çıksın diye dua edenlerin tamamı ülke karışsın, koalisyonlar kurulsun, yeni hükümetler kurarız düşüncesindeler. Ãœlkemizin bekası için, terörün tamamen bitmesi için, vatan hainlerinin, FETÖ gibi, PKK ve PYD gibi iç ve dış mihraklar, teröristler ile mücadelenin daha net bir ÅŸekilde yapılabilmesi için ve çaÄŸa ayak uydurup tek elden hızlı adımlar atabilmemiz için burada evet’ in çıkması lazım.

BU SÄ°STEME Ä°HTÄ°YACIMIZ VAR

Bu ülkenin yaÅŸayanları için üst makamların hızlı karar alabilmesi lazım. Ä°ÅŸlerimizin daha kolay olabilmesi için tek elden, çift baÅŸlılık deÄŸil, meclisin, yürütmenin ve kuvvetler ayrılığının tam oluÅŸması için bu sisteme ihtiyacımız var. Millet olarak karar vermemiz lazım. Önümüzde güzel günlere gidebilmemiz için kararımızın Evet olması lazım.’ diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo