Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN ŞAHİN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!.

BAÅžKAN ÅžAHÄ°N, SON YOLCULUÄžUNA UÄžURLANDI!.

Tedavi gördüğü hastanede dün yaÅŸamını yitiren Zonguldak’ın Kozlu Ä°lçe Belediye BaÅŸkanı Ertan Åžahin’in cenazesi topraÄŸa verildi. 

Geçen yıl lenfoma kanseri teÅŸhisi konan ve dün tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Ãœniversitesi Onkoloji Hastanesinde 50 yaşında hayatını kaybeden Åžahin için ilk olarak Kozlu Belediye BaÅŸkanlığı binası önünde helallik alındı.

Ä°lçe meydanında düzenlenen cenaze töreninde konuÅŸan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Ertan Åžahin’in saÄŸlık sorunlarına aldırmadan hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için var gücüyle çalıştığını söyledi.

Karakaya, "Bu fani dünyada hiçbir ÅŸey küsmeye, darılmaya gelmez. Ertan baÅŸkanımız bütün Kozlu’nun gönlünde yer etmiÅŸ bir ÅŸahsiyetti. Yaptığı hizmetlerle anılacak. Hepimizin hakkı helal olsun. Sözün tükendiÄŸi yerdeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." dedi.

Kozlu Belediye BaÅŸkanvekili Mustafa Çakır, Kozlu’nun medarı iftiharı, gece gündüz yılmadan yorulmadan Kozlu için çalışan Åžahin’i ebedi istirahatgahına uÄŸurlamanın acısını yaÅŸadıklarını söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise Åžahin’in Kozlu’da güzel çalışmalar yaptığını ifade ederek, ailesine sabır diledi.

Evli ve 2 çocuk babası Åžahin’in cenazesi, ilçe meydanında kılınan cenaze namazının ardından Åžehitler Mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine Åžahin’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk ÇaturoÄŸlu, CHP Zonguldak Milletvekili Åžerafettin Turpçu, Ä°l Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile vatandaÅŸlar katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo