Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN ORMAN, İFTARA KATILDI

BAÅžKAN ORMAN, Ä°FTARA KATILDI

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine gelen BeÅŸiktaÅŸ Jimnastik Kulübü BaÅŸkanı Fikret Orman, ilçesindeki BeÅŸiktaÅŸ Taraftarlar DerneÄŸi’nce gerçekleÅŸtirilen iftar programına katıldı.
Orman, Gülüç beldede bulunan Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de düzenlenen programda yaptığı konuÅŸmada, zor günlerden geldiklerini söyledi. Taraftarın, yaklaÅŸan Kadir Gecesi’ni tebrik eden Orman, “çok zor günlerden geldik. Önümüzdeki senelerde de hep beraber mutlu günler yaÅŸayalım. Bu mutluluÄŸumuzu BeÅŸiktaÅŸ asaletiyle, zarafetiyle yaÅŸayalım. Çok fazla lafı uzatmak istemiyorum. Çok teÅŸekkür ediyorum. Ä°ki gün sonra Kadir Gecesi’dir. Bir hafta sonra da pazar günü bayramımız var. Hayırlı bayramlar olsun. Allah tekrarını nasip etsin. Ä°yi günlerimizi görmeyi nasip etsin" diye konuÅŸtu.

KISA SÃœRE Ä°ZDÄ°HAM!
Öte yandan, programa getirilen Spor Toto Süper Lig Turgay Åžeren Sezonu’nda ÅŸampiyonluk kupası, taraftarlarla buluÅŸturuldu. Bu duru, taraftarlar arasında kısa süreli izdiham yaÅŸattı.
Şampiyonluk kupası ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar adeta birbirleriyle yarıştı. Gecede Başkan Fikret Orman taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük14
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo