Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN NURİ TEKİN, KIZINI EVLENDİRDİ

BAŞKAN NURİ TEKİN, KIZINI EVLENDİRDİ

Zonguldak’ın Alaplı ilçe belediye Başkanı Nuri Tekin ve Aysel Tekin’in  kızı Büşra Sayre (Tekin) hayatını Alaplı’nın tanınmış esnaflarından Yunus Serdar Sayre ile birleştirdi. Genç çiftin nikah şahitliklerini 9 milletvekili 1 kaymakam, belediye başkanı, sendika ve oda başkanları olmak üzere 15 kişi yaptı.

Alaplı Beleidye Başkanı Nuri Tekin’in kızı Büşra Sayre (Tekin) ile Alaplı’nın tanınmış esnaflarından olan ve yaklaşık bir ay önce hayatını kaybeden Rasim Sayre’nin oğlu Yunus Serdar Sayre’nin nikah törenleri Ereğli Anadolu Otel de gerçekleştirildi. Düzenlenen düğün merasimine çok sayıda milletvekili, Belediye Başkanı, oda ve sendika başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikah akdini Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş gerçekleştirirken, nikah şahitliklerini Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ile genç çiftin akrabalarından oluşan 15 kişi yaptı.

Nikah işleminin tamamlanmasının ardından söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce "Sayın Cumhurbaşkanı çocuk sayısı için 3 tavsiye etmişti. Sonra 5 dedi. Biz CHP olarak çocuk sayısına karışmıyoruz. Ama bizim altı okçu olduğumuzu da unutmayın" diyerek yaptığı espri salondan alkış aldı. Muharrem İnce’yi konuşmasının ardından ilk tebrik eden isim ise Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu oldu.

Yapılan konuşmanın ardından genç çifte evlilik cüzdanını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi verdi. Hamzaçebi konuşmasında "Sizlerin huzurunuzda bu güzel çiftin evliliklerine tanıklık ettik. Böyle bir nikaha tanıklık etmekten dolayı son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Pırıl pırıl iki gencimiz. Yüzleri gözleri gülen. Geleceğe umutla bakan bu gençlerimiz Türkiye’nin geleceğe olan güvenini de ifade ediyorlar. Ben sizler adına ömür boyu mutluluklar diliyorum" diyerek evlilik cüzdanını Büşra Sayre’ye verdi.

Nikah töreninin ardından genç çift davetlilerinin alkışları eşliğinde ilk dansını yaptı. Protokol üyeleri ise nikah töreninin ardından ilçeden ayrıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo