14 o C Kdz. Ereğli

BAŞKA MÜJDELER DE VERDİ!

Gündem 6 yıl 9 ay 28 gün 17 saat 45 dakika önce 1813

Haberi Paylaşın

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Kışla ve Kepez mahalleleri güzergahını kullanan sürücüler ile bu mevkide bulunan yayaların en çok şikayette bulunduğu ’halk otobüslerinin yolda durmak zorunda kalması’ sorununa çözüm bulunduğu bildirildi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, saha incelemesi sonrası yaptığı değerlendirmede, Kışla ve Kepez güzergahına 25 yeni cep ve 17 yolcu bekleme durak yerleri yapacaklarını söyledi.
Güzergah boyunca, özellikle toplu taşıma araçlarının yolcu alıp-indirdiği noktalarda yaşanan sıkıntılara çözüm aradıklarını anlatan Uysal, şöyle dedi:
“Kışla’dan başlayarak Kepez tepesine kadar olan bölge de karşılıklı 25 yeni cep yeri açılacak, yeni cep çalışmaları bittiğinde belirlenen 17 noktaya da yeni yolcu bekleme durakları yerleştirilecek. Böylece güzergah boyunca yaşanan önemli bir sorunu da gidermiş olacağız. Ekiplerimiz Kavaklık çıkışı noktasında da çalışmalara önümüzdeki günler de başlayacak.”
TESİS, BU AY AÇILIYOR
Uysal diğer yandan, Uzunkum Caddesi Erdemir Ofis Binası yanında inşası süren, Spor Parkı’nda sona gelindiğini ifade etti.
İçerisinde yürüyüş alanı, kay-kay pisti, 8 platformlu mini golf alanı, 450 metrekare buz pisti, halı saha, tırmanma alanı, oturma alanları, büfe, kafeterya, tuvalet ve bebek bakım odasının olduğu tesiste son rötuşların yapıldığını dile getiren Uysal, “Spor Parkı’nı Temmuz ayı içinde hizmete açmayı planlıyoruz. İlçemizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak tesis, ilçemize şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Uysal öte yandan, gün içinde ayrıca Atatürk Anıtı yenileme ve Belen Yeni Mahalle’de devam eden asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 1 saat 37 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 16 saat 49 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 23 saat 50 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 20 saat 54 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 20 saat 28 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 18 saat 7 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 14 saat 43 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 1 saat 11 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 18 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 22 saat 44 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI