Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKA MÜJDELER DE VERDİ!

BAÅžKA MÃœJDELER DE VERDÄ°!

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, Kışla ve Kepez mahalleleri güzergahını kullanan sürücüler ile bu mevkide bulunan yayaların en çok ÅŸikayette bulunduÄŸu ’halk otobüslerinin yolda durmak zorunda kalması’ sorununa çözüm bulunduÄŸu bildirildi.
EreÄŸli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, saha incelemesi sonrası yaptığı deÄŸerlendirmede, Kışla ve Kepez güzergahına 25 yeni cep ve 17 yolcu bekleme durak yerleri yapacaklarını söyledi.
Güzergah boyunca, özellikle toplu taşıma araçlarının yolcu alıp-indirdiği noktalarda yaşanan sıkıntılara çözüm aradıklarını anlatan Uysal, şöyle dedi:
“Kışla’dan baÅŸlayarak Kepez tepesine kadar olan bölge de karşılıklı 25 yeni cep yeri açılacak, yeni cep çalışmaları bittiÄŸinde belirlenen 17 noktaya da yeni yolcu bekleme durakları yerleÅŸtirilecek. Böylece güzergah boyunca yaÅŸanan önemli bir sorunu da gidermiÅŸ olacağız. Ekiplerimiz Kavaklık çıkışı noktasında da çalışmalara önümüzdeki günler de baÅŸlayacak.”
TESİS, BU AY AÇILIYOR
Uysal diÄŸer yandan, Uzunkum Caddesi Erdemir Ofis Binası yanında inÅŸası süren, Spor Parkı’nda sona gelindiÄŸini ifade etti.
İçerisinde yürüyüş alanı, kay-kay pisti, 8 platformlu mini golf alanı, 450 metrekare buz pisti, halı saha, tırmanma alanı, oturma alanları, büfe, kafeterya, tuvalet ve bebek bakım odasının olduÄŸu tesiste son rötuÅŸların yapıldığını dile getiren Uysal, “Spor Parkı’nı Temmuz ayı içinde hizmete açmayı planlıyoruz. Ä°lçemizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak tesis, ilçemize ÅŸimdiden hayırlı olsun” dedi.
Uysal öte yandan, gün içinde ayrıca Atatürk Anıtı yenileme ve Belen Yeni Mahalle’de devam eden asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo