Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Başka Cezaevine Nakil İçin Firar Etti

Başka Cezaevine Nakil İçin Firar Etti

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde açık cezaevinde kalan bir mahkum, baÅŸka bir cezaevine geçebilmek amacıyla saÄŸlık kontrolü için gittiÄŸi hastaneden firar etti. 

Alınan bilgiye göre, Devrek Açık Cezaevi Ä°nfaz Kurumunda yaralama suçundan yatan Bekir Karakiraz (51), kalp rahatsızlığı nedeniyle getirildiÄŸi Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nin acil servisinden kaçtı. 

Karakiraz’ın firar ettiÄŸinin polis ekiplerine bildirilmesi üzerine çalışma baÅŸlatıldı. Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü mevkisinde olduÄŸu belirlenen Karakiraz, polis ekiplerince gözaltına alındı. 

SaÄŸlık kontrolü için tekrar firar ettiÄŸi hastaneye getirilen Karakiraz, buradaki iÅŸlemlerinin ardından, ifadesi alınmak üzere Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğüne götürüldü. 

Emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bekir Karakiraz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Karakiraz, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, yattığı cezaevinin koÄŸuÅŸlarının dolu olduÄŸunu öne sürerek, "BaÅŸka bir cezaevine gitmek için yaptım. Beycuma cezaevine gitmek için yaptım." dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo