Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti kongrelerinin, her zaman demokrasi şöleni havasında geçtiğini söyledi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Tosun, partisinin il başkanlığında düzenlediği toplantıda, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığı yürüttüğü süreç içerisinde partinin daha ileriye gitmesi, ilkelerinin pekişmesi ve çeşitli politikalarının güncellenmesi için son derece önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

Davutoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkana devredeceğini anımsatan Tosun, şöyle konuştu:

"Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımızda aynı çalışmaları gayretle sürdürecektir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo