22 o C Kdz. Ereğli

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ !

Posbıyık, Erdemir’in özel endüstri bölgesi ilan edilmesi durumunda ilçe halkının ciddi sorunlarla karşılaşacağını söyledi.

Gündem 11 ay 25 gün 21 saat 58 dakika önce 834

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Erdemir’in özel endüstri bölgesi ilan edilmesi durumunda ilçe halkının ciddi sorunlarla karşılaşacağını açıkladı.

Bu konuyu AK Parti önceki yönetimi tarafından yapılan girişimle durdurduklarını belirten Başkan Posbıyık Milletvekili Saffet Bozkurt ve İlçe Başkanı İbrahim Sezer’e çağrıda bulundu; “Fatih Çakır İlçe Başkanı iken bizleri bir araya getirdi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüştük ve bu konu Ereğli halkı zarar göreceği için durmuştu. Şimdi yeni bir Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Ak Parti’de yeni yönetim var. Değerli dostum Saffet Bozkurt’a Ereğli halkı adına çağrıda bulunuyorum. İlçe Başkanı İbrahim Sezer ile birlikte kiminle görüşmemiz gerekiyorsa görüşelim. Bize 15 güne kadar randevu alın, derdimizi anlatalım. Eğer bu gerçekleşmezse Ereğli halkının haklarının yenmesine göz yummam Türkiye’de gündemine Ereğli’nin itirazlarını taşırım” dedi.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ !

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 18 saat 1 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
6 gün 18 saat 56 dakika önce İNTİHAR GİRİŞİMİ !
3 gün 22 saat 23 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
4 gün 13 saat 19 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
2 gün 17 saat 34 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
4 gün 13 saat 3 dakika önce TAKLA ATTI !
2 gün 20 saat 22 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
1 gün 19 saat 29 dakika önce DAHA MODERN VE KULLANIŞLI OLACAK !