Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞHEKİM ATAMASI YAPILDI !.

BAÅžHEKÄ°M ATAMASI YAPILDI !.

Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi göreve başladı.


Alaplı Devlet Hastanesi’nde daha önce Kadın DoÄŸum Uzmanı olarak görev Rabia BaÅŸer Açıkgöz, baÅŸhekimlik görevine baÅŸladı.

BaÅŸhekim BaÅŸer Açıkgöz; yeni görevi ile ilgili yaptığı açıklamada “Görev yaptığım hastaneye baÅŸhekim olarak gelmek beni çok sevindirdi. Alaplı tanıdığım bildiÄŸim bir yer. Ä°nsanları çok sıcakkanlı. Gerek baÅŸhekimlik görevimde gerekse poliklinik hizmetimde olsun elimden geleni yaparak en iyi hizmeti vermeye çalışacağım. .” Ä°fadelerini kullandı.

RABİA BAŞER AÇIKGÖZ KİMDİR?

04.03.1987 Ankara doÄŸumludur. Lise eÄŸitimini 75. Yıl Anadolu lisesi, Tıp EÄŸitimini Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi Tıp Fakültesi, Uzmanlığını ise Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve DoÄŸum Uzmanı alanında tamamlamıştır. 2012-2013 Mardin Dargeçit Ä°lçe Hastanesi Toplum SaÄŸlığı HekimliÄŸi, 2013 – 2017 yıllarında arasında Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve DoÄŸum KliniÄŸi, 2017 – 2020 yılları arasında Alaplı Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve DoÄŸum KliniÄŸi, Mart 2020 Bartın Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları DoÄŸum Uzmanı olarak görev yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo