Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORLAR!..

BAÅžARIDAN BAÅžARIYA KOÅžUYORLAR!..

Kdz. EreÄŸli’de gerçekleÅŸtirilen küçük erkekler futbol turnuvasında, ilçe birincisi olarak EreÄŸli’yi Zonguldak’ta temsil eden Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu küçük erkekler futbol takımı, Zonguldak ikincisi olarak bölge grup maçlarına katılmaya hak kazanmıştı.

Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu küçük erkekler futbol takımı, Yalova’da yapılan grup maçlarında Yalova’yı 2-1, Sakarya’yı 2-0 ve Çanakkale’yi 3-0 lık net skorlarla yenip bölge grup 1. olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

EreÄŸli Fm ailesi olarak, antrenör Tahsin Altuntop ve okul müdürü Ä°smet Kalıçlı olmak üzere tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerini kutluyor, Türkiye yarı finallerinde Zonguldak’ı temsil edecek olan Kepez Ä°zmirlioÄŸulları küçük erkekler futbol takımına baÅŸarılar diliyoruz.

 

KEPEZ Ä°ZMÄ°RLÄ°OÄžULLARI ORTAOKULU’NUN BAÅžARI LÄ°STESÄ°

Küçük kız hentbol takımı ilçe birincisi, il üçüncüsü, Küçük kız voleybol takımı ilçe ikincisi, Küçük erkekler masa tenisi takımı ilçe birincisi, il ikincisi, Küçük kız masa tenisi takımı ilçe birincisi, il dördüncüsü, Yıldız erkek futbol takımı ilçe ikincisi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo