Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BARTIN'I YASA BOĞAN FECİ KAZA!

BARTIN'I YASA BOÄžAN FECÄ° KAZA!

Baraja uçan otomobildeki 4 kişinin cesedi çıkartıldı


Bartın’da, baraja devrilen otomobilde hayatlarını kaybeden 4 kiÅŸinin cesedine ulaşıldı. 
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Bartın'ın Hasankadı beldesinde İlyas Özgüç (35) idaresindeki 74 AAC 324 plakalı otomobil, sürücüsünün yağış nedeniyle kaygan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kışla Barajı'na uçtu.
Araçta bulunan baba Hüseyin Özgüç (65) oğulları İsmail ve İlyas Özgüç(35) ile damatları Muhammet Karakaş (45) ve Arif Üstünbaş (46) araçla birlikte sulara kapıldı.
Ä°hbar üzerine bölgeye çok sayıda AFAD, 112 ve güvenlik güçleri sevk edildi. Baraj sularına kapılan ve yüzerek kıyıya çıkan Arif ÃœstünbaÅŸ ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin yaklaşık 4 saatlik çalışmasının ardından baraj sularında kaybolan 4 kiÅŸinin cesedine ulaşıldı. Arama çalışmalarında baraja uçan otomobil 6 metre derinlikte bulunurken, baba Hüseyin Özgüç’ün cansız bedeni aracın içinde bulundu. Ä°ki oÄŸul Ä°smail ve Ä°lyas Özgüç ile Muhammet KarakaÅŸ’ın cesetleri ise araçtan 10 metre uzakta suyun içinde bulundu. Sudan çıkartılan 4 kiÅŸinin cansız bedeni Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Baba Hüseyin Özgüç’ün iki oÄŸlu ve damadı ile Bakraçboz Köyü’nden BakioÄŸlu Köyü’ne yakınlarının düğününe gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo