BARİYERLİ VİRÜS MÜCADELESİ !.

Ereğli`de trafik akışı ve parklara yönelik bariyer engeli sürücüleri çileden çıkarıyor.
Ereğli’de uzun süre Korona Virüs tedbirleri kapsamında kapatılan ve Bağlık (Pazar üstü) , Toki, Uzun Mehmet, Murtaza ve Kestaneci ’ye araçları ile gitmek isteyenleri Kadı Tarlası’ndan dolaşmaya mecbur bırakan yol, gidiş istikametinde tek yön (Çarşıdan Kaymakamlık, belediye ve pazaryeri istikametine gidiş) bir süre önce trafiğe açılmıştı.
Söz konusu güzergah uzun bir aradan sonra çift yönlü olarak trafiğe açılırken, gerek merkez park noktalarındaki bariyer, gerekse köprü üstündeki bariyerlerin kaldırılmaması trafiği yine kilitledi.
Köprü üstünden dönüş yapmak isteyen bir tır gün içinde bariyer engeline takıldı, trafikte uzun kuyruk oluştu. Tır şoförü ve arkasındaki araç sürücülerinin yardımıyla bariyerler kaldırılınca yolda yeniden akış sağlandı.





İsmail KELEŞ
28 Mayıs 2020 - 21:25
Bu bariyerler ve park etme yasağı virüsü engelliyor mu ? Herkes dışarda zaten arabası ile de geziyor. Park yasağı ve yol kapamakla virüs nasıl engelleniyor ? Ayrıca park etmeyi yasakladın anladım yolu neden tek şerite düşürüyorsun. Mantık ne?