Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BARİYERLİ VİRÜS MÜCADELESİ !.

BARÄ°YERLÄ° VÄ°RÃœS MÃœCADELESÄ° !.

Ereğli`de trafik akışı ve parklara yönelik bariyer engeli sürücüleri çileden çıkarıyor.


EreÄŸli’de  uzun süre  Korona Virüs tedbirleri kapsamında kapatılan ve  BaÄŸlık (Pazar üstü) , Toki, Uzun Mehmet, Murtaza ve Kestaneci ’ye araçları ile gitmek isteyenleri Kadı Tarlası’ndan dolaÅŸmaya mecbur bırakan yol, gidiÅŸ istikametinde tek yön (Çarşıdan  Kaymakamlık, belediye ve pazaryeri istikametine gidiÅŸ)   bir süre önce  trafiÄŸe açılmıştı.

Söz konusu güzergah  uzun bir aradan sonra çift yönlü olarak trafiÄŸe açılırken, gerek merkez park noktalarındaki bariyer, gerekse köprü üstündeki bariyerlerin kaldırılmaması trafiÄŸi yine kilitledi.

Köprü üstünden dönüş yapmak isteyen bir tır gün içinde bariyer engeline takıldı, trafikte uzun kuyruk oluştu. Tır şoförü ve arkasındaki araç sürücülerinin yardımıyla bariyerler kaldırılınca yolda yeniden akış sağlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
şaşkın3
kızgın3
üzgün2
hayran1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ä°smail KELEÅž

28 Mayıs 2020 - 21:25

Bu bariyerler ve park etme yasağı virüsü engelliyor mu ? Herkes dışarda zaten arabası ile de geziyor. Park yasağı ve yol kapamakla virüs nasıl engelleniyor ? Ayrıca park etmeyi yasakladın anladım yolu neden tek şerite düşürüyorsun. Mantık ne?

Yorum Yazın

Canlı Radyo