Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BARINAK VE MEZBAHANEYE MODERN GÖRÜNÜM!.

BARINAK VE MEZBAHANEYE MODERN GÖRÜNÜM!.

Kdz.Ereğli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi ile Belediye Mezbahası yeni yüzüne kavuştu..

Hizmetlerinde toplum memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını yürüten Kdz.Ereğli Belediyesi, bir yandan da hizmet binalarında değişim ve gelişimi sürdürüyor.

Kdz.Ereğli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi ile Belediye Mezbahası yapılan bakım-onarım ve tadilat çalışmalarıyla modern görünüme kavuştu.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Atilla Bulak, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla barınak ve mezbahanede baÅŸlattıkları çalışmaları tamamladıklarını belirtti.

Bulak; “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezimizde misafirlerimizi daha iyi ağırlamak, hak ettikleri ihtiyaçlarını gidermek için BaÅŸkanımız Hüseyin Uysal’ın talimatıyla bir ay önce baÅŸladığımız çalışmaları bitirdik. Kulübelerimizi yeniledik, barınak ve mezbahanın iç ve dışını komple boyadık, tamiratlarını yapıp, ihtiyaç duyulan yeni bölümleri hazır hale getirdik” dedi.

Veteriner İşleri Müdürü Erdal Terzi ise Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi ile Mezbaha da hijyen kurallarına riayet edilerek hizmetlerin kesintisiz olarak sürdüğünü belirtti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo