Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bankanın Duvarını Arılar Bastı!..

Bankanın Duvarını Arılar Bastı!..

- İtfaiye merdivenine çıkıp elleriyle arıları kovana topladı


Zonguldak’ta arılar bir bankanın dış cephe duvarını bastı.

Olayı gören bir genç durumu arıcılıkla uğraşan babasına haber verdi. Olay yerine gelen Rasim Akyol, arıları çıplak elle yanında getirdiği kovana topladı.


Kentin en işlek caddesi olan Gazipaşa Caddesi’ndeki bir bankanın dış cephe duvarını arılar bastı. Vatandaşlar, ana arının peşinden geldiği tahmin edilen onlarca arıyı cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. İşi fırsata çevirmek isteyen bazı arıcılar da bankanın önüne gelerek arıları almak istedi. Birbirleriyle görüşen arıcılar, arıları toplamak istedi. Önce davranan ise karlı çıktı.
Oğlunun haber vermesi üzerine taksiyle bankanın önüne gelen Rasim Akyol, arıları yanında getirdiği kovana toplamak istedi. Yanında getirdiği merdivenin yeterli gelmemesi üzerine bankanın önüne itfaiye ekibi çağrıldı. Zabıta ekipleri de banka önünde güvenlik önlemi aldı. Banka çalışanları ise zaman zaman dışarıya çıkarak meraklı gözlerle yaşananları izledi.
İtfaiye merdivenine çıkan Rasim Akyol, oğluyla birlikte duvarda bulunan arıları toplamaya başladı. Arıları çıplak elle kovana toplayan Akyol, üzerini örtü ile örttüğü kovanı da alarak itfaiye aracının üzerinden indi. Gazetecilere açıklamada bulunan Akyol, ana arının kovanda olduğunu söyleyerek şöyle dedi:
"Asıl arı kovanda. Oğul çıktığı zaman en yakın 50 metreye konar. 50 metreden sonra bir 200 metre daha gider. Geri alamazsan dağılırlar. Nereye kadar gider bilemem." Akyol, kovanı da alarak bankanın önünden ayrıldı. Banka çalışanları da rahat bir nefes aldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo