13 o C Kdz. Ereğli

BAKIN TİŞÖRTLERDE NE YAZIYOR!.

Gündem 7 yıl 8 ay 28 gün 11 saat 3 dakika önce 1766

Haberi Paylaşın

Alaplı ilçesinde bir hediyelik eşya satıcısı tarafından tasarlanan "Milli İrade Bekçisi" ve "Halk Özel Harekat" tişörtleri ilgi görüyor.

Hediyelik eşya satıcısı Yıldır Ulukaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "demokrasiye sahip çıkın" çağrısı üzerine sokaklara dökülen vatandaşlar için tişörtler tasarladığını söyledi.

Tişörtlere büyük ilgi olduğunu ifade eden Ulukaya, şöyle konuştu:

"FETÖ’nün darbe girişiminin ardından bende ailemle birlikte demokrasiyle sahip çıkmak için Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın çağrısına uyarak sokaklara çıkarak demokrasimize sahip çıktı.16 gündür her akşam demokrasi nöbetimize devam ediyoruz. Demokrasi nöbetinin 3. günü kendim tasarladığım tişörtü giymeye başladıktan sonra demokrasi nöbeti tutan herkes tişörtten istemeye başladı. Yüzlerce tişört satıyorum. Tişörtün önünde bulunan resimli yazıyı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın internet sitesinden aldım. Arkasındaki yazıyı ise kendim tasarladım. Başbakanlık logosu ve üstünde Halk Özel Hareket en altında ise ’Milli İrade Bekçi yazıyor. Özelikle gençler tişörte çok büyük ilgi gösteriyor."

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 11 saat 25 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 12 saat 37 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 42 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat 55 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 6 saat 16 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
10 saat 59 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 8 saat 38 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 4 saat 47 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 9 saat 45 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !