12 o C Kdz. Ereğli

BAKANLARLA GÖRÜŞTÜLER!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sertan Yalçın, 4 bakan ile görüşme yaptıklarını bildirdi.

Ekonomi 6 yıl 4 ay 15 gün 17 saat 8 dakika önce 775

Haberi Paylaşın

“Yalçın” imzalı yapılan yazılı açıklamada, yapılan görüşmelerde ilçedeki güncel konuların aktarıldığı belirtti. Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci’nin Karadeniz Ereğli’ye davet edildiğini ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
BAKAN, “GELME SÖZÜ” VERDİ
“Odamız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sertan Yalçın, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve Yönetim kurulu üyeleri Sibel Demircin, Mehmet Remzi Alim, Abdülkadir Çınar ile birlikte Ankara’da yoğun temaslarda bulunmuşlardır. Bu temaslarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüşmüşlerdir.
Yapılan bu görüşmelerde Kdz. Ereğli’nin güncel konuları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmuştur. Bakanlarımıza bölgemizin genel talepleri konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ilçemize davet edilerek, kendisinden de en kısa sürede Ereğli ye gelme sözü alınmıştır.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 17 saat 54 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
4 saat 6 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 16 saat 7 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 7 saat önce AĞIR YARALI !
3 gün 11 saat 35 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 12 saat 34 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 17 saat 28 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 15 saat 1 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 2 saat 12 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 16 saat 12 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !