Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKANDAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI!.

BAKANDAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI!.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti’nin asgari ücretin bin 300 liraya çıkarılması vaadiyle ilgili, "Ben asgari ücretin bin 300 lira olmasıyla ilgili hiçbir sorun görmüyorum. Hükümet olarak bu yönde Asgari Ãœcret Tespit Komisyonu’na bu konu tabii ki götürülecektir, önerimiz o yönde olacaktır" dedi.

Seçmenlere teÅŸekkür kapsamında Denizli’nin ilçelerini ziyaret eden Bakan Zeybekci, Acıpayam Belediyesi Konferans salonunda vatandaÅŸlarla bir araya geldi. 

"Taahhüt haline dönüşmüş bu konu hakkında" AK Parti ve hükümetin elinden geleni yapacağının altını çizen Zeybekci, ÅŸunları söyledi:

"Ä°lk fırsatta bununla ilgili zaten gerekli adımlar atılacaktır. Ben asgari ücretin bin 300 lira olmasıyla ilgili hiçbir sorun görmüyorum. Hükümet olarak bu yönde Asgari Ãœcret Tespit Komisyonuna bu konu tabii ki götürülecektir, önerimiz o yönde olacaktır. Ve elimizden gelen her türlü gayret gösterilecektir. Aksi bir durum ben öngörmüyorum. Çünkü, sonuçta genel baÅŸkanımız ve baÅŸbakanımız bu konuyla ilgili son sözü söylemiÅŸtir. Ondan sonra söz söylemek bize de düşmez, yakışmaz. Bize düşen ve yakışan gereÄŸini yapmaktır. Ä°nÅŸallah da gereÄŸi yapılacaktır."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo