Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKAN YILMAZ’DAN AÇIKLAMA!.

BAKAN YILMAZ’DAN AÇIKLAMA!.

Milli EÄŸitim Bakanı Yılmaz, "Yarıyıl tatilinde telafi eÄŸitimi koymuyoruz. Tatil tatildir. Åžubat’tan sonra okul süreci baÅŸlayacak." dedi.

Milli EÄŸitim Bakanı Yılmaz, "EÄŸitime dair güncelleme, yenileÅŸtirme ve geliÅŸtirme çalışmalarımızın bir sonucu olarak taslak programlarımızı askıya çıkarıyoruz. Taslak program görüşlere sunulmaya ve görüşler doÄŸrultusunda iyileÅŸtirmeye hazır hale geldi. Kamuoyunun katkılarını, paydaÅŸlarımızın katkılarını alacağız, ortak aklın süzgecinden geçirerek öğrencilerimizin önüne getireceÄŸiz. 2017-2018 eÄŸitim öğretim yılından itibaren de sınıflarımızda öğretmenlerimiz, bu çerçevelere uygun olarak derslerini yürütecekler." dedi. 

Yılmaz, "Önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren 1, 5 ve 9. sınıf öğrencilerimiz, yeni hazırlanmış müfredatla eğitime başlayacaklar. Dolayısıyla bu sene ve gelecek sene ve sonraki takip eden sene de değişen müfredattan dolayı TEOG, YGS veya LYS sınavlarında herhangi bir farklılık olmayacaktır." diye konuştu.

Milli EÄŸitim Bakanı Yılmaz, "Yarıyıl tatilinde telafi eÄŸitimi koymuyoruz. Tatil tatildir. Åžubat’tan sonra okul süreci baÅŸlayacak. Öğretmenler o ders saatleri içerisinde o günlerde kayıpları telafi edecekler."  dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo