Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KILIÇ, ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ

KILIÇ, ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif ÇaÄŸatay Kılıç, 6 ayda 2 kez Türkiye Åžampiyonu olan Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Oturarak Voleybol Takımı’nı makamında kabul etti.

Bakanlık merkez binada gerçekleÅŸen ve yaklaşık 1 saat süren kabulde, Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal,  AK Parti AR-GE BaÅŸkan Yardımcısı Emine Çift, Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor Ä°l Müdürü Ahmet Karayılmaz ve aralarında Meclis Ãœyeleri Nazım ErdoÄŸan ve Yusuf Kalay’ında bulunduÄŸu sporcular yer aldı.

Kabulde BaÅŸkan Uysal Bakan Kılıç’ı, gerek takımın kuruluÅŸu, gerekse elde edilen sportif baÅŸarı konusunda bilgilendirirken, “Biz bu çıtayı daha da yukarılara çıkarma çabasındayız.” dedi.

EreÄŸli olarak hedeflerinin Uluslararası Engelli Olimpiyatlarına ev sahipliÄŸi yapmak olduÄŸunu vurgulayan BaÅŸkan Uysal, baÅŸlangıç noktasında hazırlanan ’ 1 Oyun Tek Ruh, Paralimpik Ruh” projesi kapsamında Kırgızistan, Ä°ran, Bosna Herkes, Azerbaycan ve Türkiye Milli Takımlarının katılımı gerçekleÅŸecek mini olimpiyat havasındaki dostluk turnuvasının, EreÄŸli’de düzenlemesine talip olduklarını da belirtti.

BaÅŸkan Uysal bu organizasyona iliÅŸkin hazırlanan proje dosyasını, Bakan Kılıç’a sundu.

Bakan Kılıç, kuruluÅŸundan kısa bir süre içinde iki kez Türkiye ÅžampiyonluÄŸu elde eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımını kutlarken, “EmeÄŸi geçen herkesi tek tek kutluyorum. Ä°nancım o dur ki, baÅŸarınız bununla sınırlı kalmayacak. Bakanlık olarak her zaman yanınızdayız.”dedi.

Bu arada Ereğli kafilesi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ ve Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile de bir araya geldi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo