12 o C Kdz. Ereğli

BAKAN, İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

Spor 9 yıl 4 ay 2 gün 9 saat 21 dakika önce 1355

Haberi Paylaşın


Kadınlar 1. Ligi’nde 2014-2015 sezonunun ilk yarısını 12 puanla 6.sırada tamamlayan Kdz. Ereğli Belediyespor’da Antrenör Necat Bakan, ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Sezona fikstür dezavantajı ile başladıklarına dikkat çeken Bakan, “ Takımımız geçen sezon sezonu 4. bitirmişti.

Biz bu çıtayı korumak ve üzerine koymak, ligde kalıcı olmak için yola çıktık” dedi. Ligde, 17,2 yaş ortalaması ile 10 takım arasında en genç kadroya sahip olduklarını da belirten Bakan, sezonun ikinci yarısında daha iyi futbol ile daha iyi sonuçlar alacaklarına inandığını belirtti.

Kdz. Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Necat Bakan 2014-2015 sezonunu ilk yarısını değerlendirdi. Sezonun ilk yarısını topladıkları 12 puan ile 6.sırada tamamladıklarını hatırlatan Bakan, 9 Haziranda göreve başladığı görevde başlangıçta Gençler liginde Türkiye 4.lüğü ve Yıldızlar liginde Türkiye şampiyonlukları elde ederek yeni sezona başlamalarının önemli bir başarı olduğunu söyledi.

LİGDE KALICI OLACAĞIZ

Lige fikstür dezavantajı ile başladıklarını ayrıca 17,2 ile ligin en genç takımı olduklarını belirten Bakan, “ Başlangıçta iyi sonuçlar alamadık. Ancak daha sonra toparlandık. Takımımız geçen sezon sezonu 4. bitirmişti. Bu çıtayı korumak ve üzerine koymak ligde kalıcı olmak hedefi doğrultusunda aldığımız seri galibiyetler ikinci yarı öncesi bize büyük moral oldu. “dedi.

GAZİKENT MAÇI GURUR VERİCİYDİ

Desteklerinden ötürü başta Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal, İkinci Başkan Ayhan Atay ve Yönetim Kurulu ile sporseverlere teşekkür eden Bakan, “ Özellikle ilk yarının son karşılaşması olan Gazikent maçı unutamadığım 8 maçtan biri.2 milyon nüfuslu şehrin göbeğindeki maçta karşılaşma boyunca ve taraftarların takımımızı alkışlaması, Ereğli diye tempo tutması gurur verici bir olaydı.” Şeklinde konuştu.

2.YARI HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR.

Sezonun ikinci yarısı hazırlıklarına 26 Aralık itibari ile başladıklarını söyleyen Bakan, 18 Ocak’ta oynanacak Konak maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi. Bakan 2.yarı hazırlıkları çerçevesinde Beşiktaş, Düzce ve Karabük Ovacık takımları ile hazırlık maçı yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 10 saat 21 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 1 saat 33 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 5 saat 38 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 8 saat 34 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 5 saat 12 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 2 saat 51 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 23 saat 27 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 9 saat 55 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 4 saat 2 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 3 saat 43 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !