Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKAN ALBAYRAK İLE GÖRÜŞTÜLER

BAKAN ALBAYRAK İLE GÖRÜŞTÜLER

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Orman Genel Müdürü Ä°smail Ãœzmez ile bir araya geldi. 

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ä°brahim Cöbek, AK Parti Alaplı Siyasi Ä°ÅŸler BaÅŸkanı Yılmaz Can’ın da hazır bulunduÄŸu görüşmelerde; Bakan Albayrak ile Zonguldak’taki rödevans konusu ile EreÄŸli, Gökçebey ve ÇaydeÄŸirmeni’nde bulunan elektrik hatlarının yer altına alınması gibi konular masaya yatırılırken,  Orman Genel Müdürü Ãœzmez’in makamında gerçekleÅŸen nezaket ziyaretinde ise, Kdz. EreÄŸli Katı Atık ve Depolama Alanı ile Kdz. EreÄŸli Kestaneci Piknik Ve Mesire Alanının 10 yıllığına Kdz. EreÄŸli Belediyesine kiralanması konuları ele alındı.

ÇATUROĞLU GÖRÜŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ.

Bakan Albayrak ile gerçekleÅŸen görüşmeyi deÄŸerlendiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu,  Ankara’da Zonguldak ve ilçelerinin sorunları ilk elden yetkilere iletmeye devam ettiklerini belirterek, ÅŸunları söyledi: “Bugüne kadar deÄŸerli Bakanlarımız ile yaptığımız görüşmeler oldukça olumlu geçti. Bu görüşmelerde Zonguldak’ımızın tüm sorunlarını Ankara’ya taşıma fırsatı buluyoruz.   Bakanlarımız bizlerden ilgilerini esirgemiyorlar. Özellikle Bakanımız Albayrak’a Zonguldak’taki rödevans sorunun etraflıca anlattık ve çözümü konusunda destek istedik. Bu konuyu tekrar gündeme getirme fırsatımız oldu. Sayın Bakanımız saÄŸ olsunlar konuyla yakından ilgileneceÄŸini kaydetti.  Yine bu görüşmede Kdz. EreÄŸli, Gökçebey Ä°lçelerimizin yanı sıra ÇaydeÄŸirmeni beldemizdeki elektrik hatlarının yer altına alınmasını konusunda yaÅŸanan sıkıntının aşılmasını istedik.  Sayın Bakanımız bu konularla yakından ilgilenecek ve çözümü adına gereken tüm çalışmayı yapacağını bizlere bildirdi. Kendisine nazik ev sahipliÄŸinden ötürü teÅŸekkür ediyorum.”

“KESTANECÄ° PÄ°KNÄ°K ALANININ 1O YILLIÄžINA EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESÄ°NE KÄ°RALANMASI”

Yine aynı gün Orman Genel Müdürü Ä°smail Ãœzmez’i de makamında ziyaret ederek, mevcut sorunlarımızı çözme adına görüşme ve masaya yatırma fırsatımız oldu.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo