Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAHİS OPERASYONUNDA SON DURUM!

BAHÄ°S OPERASYONUNDA SON DURUM!

ZONGULDAK

Zonguldak merkez ile Ereğli ve Kilimli ilçelerinin yanı sıra Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 24 şüphelinin adliyeye sevk edildiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 31 Mayıs 2017 tarihinde il genelinde suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 24 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
İşlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 24 şüpheli güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.

-NE OLMUÅžTU-
Zonguldak’ta 31 Mayıs 2017 tarihinde Ä°l Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri, tarafından suç örgütü lideri olduÄŸu iddia edilen R.K. liderliÄŸinde, "suç iÅŸlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak, kumar oynatmak, ihaleye fesat karıştırmak, haraç almak, tehdit, silahla yaralama, yaÄŸma, nitelikli dolandırıcılık ile 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlamalarıyla 47 şüpheliyi gözaltına almıştı. Alınan ifadelerin ardından 23 kiÅŸi serbest bırakıldı. Şüphelilerin ev ve iÅŸ yerlerinde yapılan aramalarda, çeÅŸitli markalarda silahların yanı sıra bir miktar para, senetler, çek koçanları, dijital materyaller, bazı belgeler ile bilgisayarlara el konulmuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo