15 o C Kdz. Ereğli

BAHÇEŞEHİR İSTEDİ ÖNDER VERDİ… VELİLER 70’LERİ YAŞADI…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ki Bahçeşehir Koleji Karadeniz Ereğli Kampüsü’nde, retro eserler sergilenerek bu okulun velilerine geçmişin hatırlatıldığı bildirildi.

Çevre ve Yaşam 6 yıl 3 gün 22 saat 9 dakika önce 1422

Haberi Paylaşın

Okul Müdürü Eda Ülkü, Ereğli FM’e açıklamasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “70’li Yıllar Partisi” düzenlediklerini söyledi. Gündüz öğrenciler için tören, aynı günün akşamı ise velilere özel etkinlik düzenlediklerini belirten Ülkü, şöyle dedi:
“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sabahı törenimizi gerçekleştirdik. Akşamında ise velilerimizi çocukluk yıllarına götürmek istedik. Gerçekleştirdiğimiz 70’li yıllar partisi ile bunu hayata geçirmiş olduk. Okulumuzda sergilenen ürünler de o yıllara ait materyallerdir. Bu anlamda koleksiyon sahibi Suat Önder’e çok teşekkür ediyoruz.”
KOLEKSİYONUNDAKİ ÖZEL PARÇALAR,
OKULDA SERGİLENİYOR
İlçe, renkli kişiliği ve çok yönlü uğraşıları ile bilinen Endüstri Mühendisi Suat Önder de, özel bir neden ile kendisinin arandığını ve koleksiyonundan yararlanılmak istediğini anlatarak şu sözlerle konuştu:
“Objeleri, çocukluğumdan beri biriktiriyorum. Bahçeşehir Koleji, 1970’li yıllar anısına geçe düzenlemek istemişler. Beni arayarak bu yıllara ait objeleri istediler ve bende elimin altında hazır olan bu gereçleri verdim. Bunların içinde ise en ilginci olan, uzay aracına benzeyen merdaneli çamaşır makinası oldu. Makina, hali hazırda çalışır durumda. Sergi standında buna benzer pikap, kollu dikiş makinası değişik yıllara ait telefonlar var. Depolarımda, geçmiş yılları yansıtan çok sayıda eserlerim var. Bu anlamda, eskiye de önem verdiği için Bahçeşehir okuluna teşekkür ediyorum.”

BAHÇEŞEHİR İSTEDİ ÖNDER VERDİ… VELİLER 70’LERİ YAŞADI…

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 23 saat 11 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 23 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 18 saat 28 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 18 saat 2 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 15 saat 41 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 12 saat 17 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
22 saat 45 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 20 saat 24 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 16 saat 33 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 21 saat 31 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !