Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bağırsağından öyle bir şey çıktı ki!

Bağırsağından öyle bir şey çıktı ki!

Zonguldak’ta kanser şüphesi konulan iÅŸ adamının bağırsaklarından kürdan çıktı. Hayatında hiç kürdan kullanmadığı söyleyen Gül, incebağırsağındaki kürdanın kapalı kutu meyve sularını içerken midesine girdiÄŸini tahmin ediyor.


Zonguldak’ta bir hafta boyunca dayanılmaz aÄŸrılar çeken iÅŸ adamı Lokman Gül, ÅŸiddetli aÄŸrı nedeniyle Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne baÅŸvurdu. Yapılan tüm muayene ve tetkiklerde iÅŸ adamı Lokman Gül’e hastalık tanısı konulamadı. Doktorlar Gül’e kanser tanısı koymaya hazırlanırken, yapılan detaylı ultrasonda ince bağırsağında kürdan tespit edildi. Lokman Gül, acil ameliyata alınarak incebağırsağındaki kürdan baÅŸarılı bir operasyonla çıkartıldı.

“Hayatımda kürdan kullanmadım”
Başından geçen rahatsızlığını anlatan Lokman Gül, bağırsaklarından kürdan çıktığını öğrenince ÅŸaÅŸkınlığını gizleyemedi. Hayatında hiç kürdan kullanmadığını, incebağırsağındaki kürdanın kapalı kutu meyve sularını içerken midesine girdiÄŸini tahmin eden Gül, “PerÅŸembe günü sabahtan saÄŸ kasığımın üstüne doÄŸru
 sancılar baÅŸladı. AkÅŸamüzeri duramayacak duruma geldim. Arkadaşım olan hastane baÅŸhekimini aradım ve durumu anlattım. O da acil olarak hastaneye gelmemi söyledi. Ben de iÄŸne yapacaklar diye gitmedim evde kaldım. Sabah erkenden aÄŸrıların ÅŸiddeti artınca hastaneye müracaat ettim. Hastaneden bana ilaçlı MR çekildi fakat bir ÅŸey çıkmadı. Hastanede yatış yapıldı. Cumartesi sabahı ameliyata girecektim. Ben de tetkiklerde bir çıkmayınca bağırsak kanseri olduÄŸumu düşünüyordum. Beni tekrar ultrasona aldılar. Ultrasonla yaklaşık yarım saat baktılar. Ultrason cihazı aÄŸrıyan yerin üzerine geldiÄŸi zaman aÄŸrı ÅŸiddetim artıyor duramıyorum. En son doktor dedi ki sen kürdan yutmuÅŸsun. Ben kürdan kullanmam kürdan da yutmadım. Hemen apar topar beni ameliyata aldılar. Ameliyatım baÅŸarıyla gerçekleÅŸti. Demek ki ben cuma günü gelmeseydim hastaneye ben ölmüş olacaktım. YaÅŸayacak günümüz varmış tüm hastane yönetimine, çalışanlarına, herkese teÅŸekkür ediyorum” dedi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo