Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAĞIMSIZ İKİ ÖĞRETMEN, SERGİ AÇTI

BAĞIMSIZ İKİ ÖĞRETMEN, SERGİ AÇTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de branÅŸları biri resim diÄŸeri ise biliÅŸim teknolojileri olan iki öğretmenin ortak hazırladığı sergi törenle açıldı.
Alınan bilgiye göre, ilçede kurdukları atölyelerde bağımsız olarak çalışan Resim Öğretmeni Mehtap Akdemir ile BiliÅŸim Teknolojileri Öğretmeni Müjdat KaÅŸdaÅŸ, öğrencileri ile birlikte hazırladıkları eserleri görücüye çıkardılar. YaÄŸlı ve pastel boyalar ile yapılan resimler ile robotik kodlama prensibi ile hazırlanan çalışmalar Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açılan sergide gösterilmeye baÅŸladı.
Resim Öğretmeni Akdemir, açılış öncesi gazetecilere açıklamasında, heyecanlı olduÄŸunu söyledi. Sergiye ilçe halkını davet eden Akdemir, “daha önce hep Halk EÄŸitim Merkezi’nde 6 yıl boyunca görev almıştım. Onlar ile birlikte sergi açıyorduk ama öğrencilerim ile birlikte ilk kiÅŸisel sergimi açıyorum. 25 öğrencim ile böyle bir sergi hazırladık. Burada yaklaşık 90 eser var. Sanatseverleri sergimize bekleriz. Resimlerimizi yaÄŸlıboya tekniÄŸi, karakalem ve kuru pastel ile meydana çıkarttık. Sergimiz 28 Mart PerÅŸembe gününe kadar açıktır” diye konuÅŸtu.
Müjdat Kaşdaş ise öğrencilerinin ileri dönemlerde büyük işlere imza atacağına olan inancını belirterek, şunları söyledi:
“Öğrencilerim ile birlikte yaklaşık 6 aylık bir çalışmanın sonucunda akıllı ev otomasyonu, otopark otomasyonu, boy ölçe gibi çizgi izleyen, engel algılayan ve daha fazla projeler gerçekleÅŸtirdik. Bu benim için büyük bir baÅŸarı oldu. Çocukları bu kadar kısa bir süre içinde daha büyük projeler yapabilecek konuma getirdiÄŸim için mutluyum. Ben, onları baÅŸarılı gördükçe daha çok mutlu oluyorum. Ä°nanıyorum ki bu bilgileri ile devam ederlerseler ileride büyük baÅŸarılara imza atacaklar.”
EtkinliÄŸe davetli olarak katılarak serginin açılış kurdelesini kesen AK Parti EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’de, ilçenin daha fazla sanatsal etkinliÄŸe ev sahibi olacak mekanlara ihtiyaç duyulduÄŸunu öne sürdü. Katılımcılar, kesilen kurdelenin ardından sergiyi gezdiler.  

 

BAĞIMSIZ İKİ ÖĞRETMEN, SERGİ AÇTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo