13 o C Kdz. Ereğli

Babasının, oğlunun ve köpeğinin adı da "Bayram"

Zonguldak’ta ‘Bayram’ adı verilen köpek, sahibini, tedavi olduğu hastanenin önünde bekliyor. Onun bu vefası, çoğu insana ders oluyor.

Çevre ve Yaşam 6 yıl 5 ay 16 gün 8 saat 32 dakika önce 3094

Haberi Paylaşın

Kent merkezinde yaşayan 57 yaşındaki Murat Kahveci, yaklaşık 2 yıl önce Gelik beldesinde trafik kazası geçirdi. Sağ gözünü kaybeden talihsiz adamın kaburgalarında kırıklar meydana geldi. Kahveci, By-Pass olması sebebiyle Atatürk Devlet Hastanesi’na yatırıldı.
Yıllar önce hayatını kaybeden babası Bayram Kahveci’ye olan sevgisi nedeniyle oğlunun adına da ve 2 yaşındayken aldığı Golden cinsi köpeğine de "Bayram" ismini koydu. Köpek olan Bayram, sahibinin uzun sürecek tedavisi boyunca, O’nu bir on olsun yalnız bırakmadı. Vefalı köpek, hastane önünden ayrılmadı.
ÇOCUĞU YERİNE KOYDU!
Tedavisi süren Murat Kahveci, gazetecilere açıklamasında, uzun süredir hastanede olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Sadık dostuma babamın adı ve çocuğumun ismini koydum. Bayram’la bağım uzun yıllara dayanır. Bunu çocuğum yerine koydum, yıllarımı geçirdim. Ben hastanedeyken bahçede beni bekliyor. Gece gündüz buradan ayrılmıyor. Ayrılmaz. Buradan çıktığım zaman beraber gideriz. Çok sadıktır.”
ONU BEKLİYOR
Sahibinin elinden yediği kremalı bisküvi ile karnını doyuran Bayram, hastane bahçesine çıkan sahibini gördüğünde yanına koşarak sevgisini gösteriyor. İkili, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında oyun oynuyor. Kahveci, bahçe ziyareti sonrası hastanedeki odasına çıkarken Bayram ise kendisine çalılarla yuva yaptığı Acil Servisin önünde bekleyişini sürdürüyor.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 14 saat 54 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 16 saat 6 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 10 saat 11 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 7 saat 24 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 9 saat 45 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
14 saat 28 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 12 saat 7 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 8 saat 16 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 13 saat 14 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !