Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BABASINI ÖLDÜRDÜ, POLİSLE ÇATIŞTI ...

BABASINI ÖLDÜRDÜ, POLİSLE ÇATIŞTI ...

Karabük’ün Yenice ilçesinde ÅŸizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen kiÅŸi, polis olan babasını tabancayla öldürdü. Kaçarken Zonguldak’ta gasbettiÄŸi taksinin sürücüsü ile polis sandığı orman muhafaza memurunu yaraladıktan sonra intihar eden zanlı, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Yenice ilçesi Atatürk Mahallesi Altınkent Konutları’nda ailesiyle oturan ve ÅŸizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen Ercan K. (23) polis memuru babası Recep K’yi (43) henüz belirlenemeyen nedenle tabancayla 3 el ateÅŸ ederek vücudunun çeÅŸitli yerlerinden yaraladı.

Silah seslerini duyan komÅŸuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve saÄŸlık ekipleri, polis memuru Recep K’nın yaÅŸamını yitirdiÄŸini belirledi. Zanlının yakalaması için çalışma baÅŸlatıldı.

Ercan K, kendi aracıyla geldiÄŸi Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde Sedat D. yönetimindeki 67 T 6013 plakalı taksiyi gasbetmek istedi. Kendisine direnen sürücüyü vurarak yaralayan Ercan K, gasbettiÄŸi taksiyle kaçarken Zonguldak-Devrek karayolu Sapça Tüneli mevkisinde polis ekiplerince durdurulmak istendi.

- "Dur" ihtarına uymadı

"Dur" ihtarına uymayan ve aracı Elvanpazarcık beldesi yönündeki orman yoluna süren Ercan K, karşısına çıkan ve polis sandığı orman muhafaza memuru Osman A’yı da vurarak yaraladı.

Kent merkezine yönelen ve Çaydamar Mahallesi’nde polis ekipleri tarafından sıkıştırılan zanlı, tabancayla kafasına bir el ateÅŸ etti.

Yaralanan Ercan K, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayda yaralanan ve hastaneye kaldırılan Sedat D. ve Osman A’nın hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo