17 o C Kdz. Ereğli

BABA VE OĞLU İÇİN HELALLİK ALINDI

BABA VE OĞLU İÇİN HELALLİK ALINDI

Çevre ve Yaşam 4 yıl 11 ay 25 gün 15 saat 39 dakika önce 3758

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşamını yitiren Özgür Çeçen ile oğlunun kaybına dayanamayıp aynı gün hayata gözlerini yuman baba Necati Çeçen için evlerinin önünde helallik alındı.
Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 15 yıldır bağırsak kanseri ile mücadele eden 44 yaşındaki Özgür Çeçen, tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerde hayatını kaybetti. Aynı gün aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan babası Necati Çeçen’de kaldırıldığı yoğun bakımda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Cenazeleri Gülüç beldesinde ki evlerinin önüne getirilen baba oğul için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, dua edildi. Alınan helalliğin ardından iki cenaze son yolculukları için Ereğli’ ye bağlı Üçköy köyüne gönderildi.
BABANIN HABERİ YOKMUŞ!
Öte yandan gazetecilere konuşan Özgür Çeçen’in kayınpederi Çağlar Özcan, damadının uzun yıllar kanser hastalığı ile mücadele ettiğini, dünürü Necati Çeçen’in ise oğlunun öldüğünden habersiz olduğunu; aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.
Diğer yandan 2 erkek bir kız çocuğu olan baba Necati Çeçen’in diğer oğlu Nazım Çeçen’in de 14 Ekim 1999 yılında yine kanser hastalığı yüzünden hayatını kaybettiği öğrenildi.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 6 saat 26 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
4 gün 10 saat 48 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
5 gün 1 saat 44 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
3 gün 5 saat 59 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
1 gün 8 saat 25 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
1 gün 3 saat 37 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER
3 gün 8 saat 47 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
5 gün 1 saat 28 dakika önce TAKLA ATTI !