Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BABA KARAKURDU, VALİ’YE ANLATTI!.

BABA KARAKURDU, VALÄ°’YE ANLATTI!.

Ä°stanbul’daki terör saldırısında ÅŸehit düşen Vodafone Arena’dan sorumlu Özel Güvenlik Åžube Emniyet Müdürü ve BeÅŸiktaÅŸ Kulübü Kongre Ãœyesi Vefa Karakurdu’nun annesi Sabriya ve oÄŸlu Kaan Karadurdu’nun, ÅŸehidin maçı izlemek için yaptığı daveti mazeretleri nedeniyle kabul etmedikleri ve bu sayede hayatlarının kurtulduÄŸu ortaya çıktı.  

Zonguldak Valisi Ali Kaban, beraberinde Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Aykut Manioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile şehidin Ereğli ilçesindeki baba ocağını ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Åžehidin annesi Sabriya Karakurdu, teröre ve destekçilerine tepki göstererek, "Allah bunları yok etsin. Allah’ım ÅŸu milletimize, devletimize birlik ve beraberlik versin. Allah’tan hep sabır istiyoruz. Televizyonlarda bunları gördükçe mahvoluyoruz. Zaten acılıyım, 8 yıl öncesinde bir evladımı kaybettim. Televizyonu kapatıyorum ama yine de açıyorum. Allah bunları yok etsin, bunları nasıl biliyor ise öyle yapsın. Allah’ım hepimizi de korusun, herkes dikkatli olsun. Terör kahpece arkandan gelip vuruyor." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 Åžehidin babası emekli emniyet müdürü Erdal Karakurdu da oÄŸlunun, terör saldırısının gerçekleÅŸtirildiÄŸi gün annesi ile oÄŸlunu maçı izlemeye davet ettiÄŸini belirterek, "O akÅŸam annesi rahatsızlandığı, oÄŸlu da baÅŸka bir yere gideceÄŸi için maça gidemedi. Beraber gitselerdi, Allah kurtardı diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Vali Kaban da ÅŸehidin ailesine baÅŸsaÄŸlığı dileyerek, "Hainlerin nerede karşımıza çıkacakları belli olmuyor." dedi. 

Ziyarette, Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo