Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AYRINTILAR NETLEŞTİ !

AYRINTILAR NETLEÅžTÄ° !

16 yaşında hastanede doğum yapan kız çocuğu ile ilgili ayrıntılar netleşti.


 EreÄŸli'de idrar yolu enfeksiyonu ve karın hastası ÅŸikâyeti ile hastaneye gelen 16 yaşındaki kız çocuÄŸu, dün sabah hastanenin tuvaletinde doÄŸum yapmıştı.Olayın ayrıntıları belli oldu.


 Ä°ddiaya göre 16 yaşındaki Z.A., idrar yolu enfeksiyonu ve karın hastası ÅŸikâyeti ile hastaneye geldi. Burada idrar tahlili için numune vermek için girdiÄŸi tuvalette rahatsızlanan ve sancıları baÅŸlayan Z.A. tuvalette doÄŸumunu gerçekleÅŸtirdi. Acil servise alınan ve ilk müdahalesi yapılan Z.A. daha sonra, çocuk yoÄŸun bakımı bulunan baÅŸka bir hastaneye sevk edildi.


Olayın meydana gelmesinin ardından hastane yönetimi polise haber verdi. Hastaneye gelen polis ekipleri yaptıkları araÅŸtırmada, genç kızın geçtiÄŸimiz sene internet üzerinden tanıştığı arkadaşı ile Mevrealtı plajlar mevkiinde buluÅŸtuklarını, geceyi birlikte geçirdiklerini ve gece girilen iliÅŸki sonrasında genç kızın hamile kaldığını belirlediÄŸi öğrenildi. 


Birlikte olduğu kişinin isminin sorulduğu Z.A. nın, birlikte olduğu gencin ismini hatırlamadığını ancak resmini görünce tanıyabileceğini söylediği, yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün6
kızgın6
hayran1
şaşkın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo