13 o C Kdz. Ereğli

Aynı sıralardan geçen belediye başkanı, öğrencilerle buluştu

Mezun olduğu okulda öğrencilere hayat dersi verdi

Eğitim 4 yıl 11 ay 10 gün 16 saat önce 755

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın mezun olduğu okulu ziyaret ettiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Başkan Demirtaş Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. 1987-1989 yılları arasında Makine Teknolojileri Alanı’ndan mezun olan Demirtaş, Konferans Salonu’nda öğrencilerin sorularını cevapladı.
Hayatın zor şartlarını Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden öğrendiğini anlatan Demirtaş, şöyle dedi:
"Bende sizler gibi Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Makine Teknolojileri Bölümünden mezunum. Bu okulun değeri ve önemi hayatımda her zaman farklıdır. Sizler gibi bu sıralarda oturdum, bu okulda eğitim öğretimimi tamamladım. Son derecede onurlu ve mutluyum. Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, siz değerli gençleri hayata hazırlayan en önemli okuldur. Çünkü buradan değişik mesleklerle mezun olacaksınız.
Sizin gibi bu okuldan mezun olup şu anda Gülüç Belediye Başkanlığı yapmaktayım. Bu vatan bu bayrak sizlere emanet olacak. Sizler bu vatanı, ülkeyi temsil edeceksiniz. Yarının başbakanı, milletvekili, belediye başkanı sizler olacaksınız. Ben buradan sizlere eğitim öğretim veren başta değerli müdürümüze ve öğretmenlere teşekkür ediyorum. Hayata en iyi şekilde hazırlanmanız dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum.”
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ziyaret sonrası Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Aydoğan’dan Makine Teknolojileri Alanı öğrencilerin hazırladığı minyatür top arabası hediye edildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 15 saat 35 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 6 saat 47 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 13 saat 48 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 10 saat 52 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 10 saat 26 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 4 saat 41 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 15 saat 9 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 9 saat 16 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 12 saat 42 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
10 saat 15 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR