Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Aynasını Çalanları ’Dikkat’ Notuyla Uyardı!..

Aynasını Çalanları ’Dikkat’ Notuyla Uyardı!..

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde televizyon tamirciliÄŸi yapan bir vatandaÅŸ, kamyonetinin aynasını çalanları, "Bu aracın aynasını alan kiÅŸi, kameradasın. Derhal yerine koy, yoksa sen bilirsin." yazılı notla uyardı. 

Yeni Siteler Mahallesi’nde televizyon tamirciliÄŸi yapan YaÅŸar Arıkan’ın, iÅŸ yerinin önünde bulunan kamyonetinin saÄŸ yan aynası kimliÄŸi belirsiz kiÅŸi ya da kiÅŸiler tarafından çalındı. Aynanın çalındığını fark eden Arıkan, kamyonetin camına, "Bu aracın aynasını alan kiÅŸi kameradasın. Derhal aynayı yerine koy, yoksa sen bilirsin." ÅŸeklinde yazılı not bıraktı. 

Kamyonet sahibinin bu davranışı, çevredeki vatandaÅŸlar tarafından ise ÅŸaÅŸkınlıkla karşılandı. 

Arıkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamyonete 46 yıldır gözü gibi baktığını, bu nedenle olaya Ã§ok üzüldüğünü belirterek, ÅŸunları anlattı:

"Aracım 1923 model bir kamyonet. Yaklaşık 46 yıldır ben kullanıyorum. Bana çok büyük hizmetleri oldu. O yüzden aracımı yaÅŸatmak için elimden geleni yapıyorum. Aracın saÄŸ tarafındaki yan aynasını birileri almış. Ben çok üzüldüm. Ben de aynayı alan kiÅŸilere bu notu yazdım. Ä°ÅŸ yerimin karşısında kamera var. Alan kiÅŸi, kameradan göründüğü için böyle bir not yazdım. EÄŸer çok ihtiyacı varsa diÄŸer aynayı da alsın takacağı yere taksın." diye konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo