parçalı bulutlu 11 o C Kdz. Ereğli

Ayının parçaladığı talihsiz adam toprağa verildi

Zonguldak’ta bir yakınıyla mantar toplamak için gittiği ormanda karşılaştığı ayının saldırısı sonrası yaşamını yitiren 52 yaşındaki Sefer Arslan, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ayının parçaladığı talihsiz adam toprağa verildi

Çevre ve Yaşam 5 yıl 9 ay 18 gün 7 saat 18 dakika önce 4211

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre, Devrek ilçesine bağlı Yazıcık köyünde yaşayan Sefer Arslan, yakını Aydemir Arslan ile birlikte mantar toplamak için ormanlık araziye çıktı. Ormanda mantar toplayan ikilinin karşısına ayı çıktı. Sefer Arslan ayının saldırısına uğrarken Aydemir Arslan da olay yerinden hızlıca kaçarak köylüye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen köylü ve jandarma Sefer Arslan’ın cansız bedeni ile karşılaştı.
Yapılan otopsinin ardından iki çocuk babası Arslan’ın cenazesi evinin önüne getirildi. Burada yapılan duaların ardından Yazıcık Köyü Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Yaşadığı şoku atlatamayan Aydemir Arslan ise cenazede güçlükle ayakta durabildi.

EN ÇOK OKUNAN

img 2 gün 13 saat 6 dakika önce EREĞLİ'DEKİ EVİNDE KENDİNİ ASTI !
img 6 gün 10 saat 51 dakika önce EREĞLİ'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ !.
6 gün 4 saat 19 dakika önce 7 KİŞİ 1 KİŞİYE SALDIRDI !
6 gün 4 saat 13 dakika önce KALP KRİZİ GEÇİRDİ !
3 gün 17 saat 40 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA !
5 gün 3 saat 10 dakika önce AKIN KATI'DAN FLAŞ AÇIKLAMA !
3 saat 10 dakika önce POTBAŞI KAVŞAĞINDA KAZA !
3 gün 1 saat 46 dakika önce EREĞLİ'DE ALATURKA GECESİ