12 o C Kdz. Ereğli

AVRUPA 3.SÜ OLMUŞLARDI!.

Spor 7 yıl 3 ay 29 gün 14 saat 12 dakika önce 1952

Haberi Paylaşın

Genç Kızlar Zonguldak Futbol Şampiyonası sona erdi. Kadrosunda sayısız Milli futbolcu bulunduran Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, finalde karşılaştığı Zübeyde Hanım MTAL’yi 6-0 farklı yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Ereğli ekibi, Türkiye Şampiyonası’na yarı finalden katılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Liseler arası Genç Kızlar Futbol İl Şampiyonası, dün Ereğli Beyçayırı Sahası’nda oynanan final maçıyla sona erdi.

Geçen yılın Türkiye Şampiyonu ve Avrupa 3’üncüsü Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi ile Zübeyde Hanım Mesleki Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçı, Merkez Anadolu Lisesi’nin üstünlüğüyle geçildi. Geçen yılın şampiyon takımı, 90 dakikaya 6 gol sığdırarak mutlu sona ulaştı.

Kupayı Havaya Kaldırdılar

Bu galibiyet üzerine Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, 2016-17 sezonu şampiyonu unvanını kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, final maçının ardından kupa töreni düzenledi. Törende, şampiyon Merkez Anadolu Lisesi’ne kupasını, Ereğli Belediyespor Kadın futbol takımı antrenörü Necat Bakan verdi. Şampiyon Ereğli, geçen sezon Türkiye Şampiyonu olduğu için Türkiye Şampiyonası’nda yarı finalden katılacak.

Arka Arkaya Şampiyonluk Sevinci

Bu sezonun Zonguldak şampiyonu, geçen sezona damgasını vurmuştu. Beden Eğitimi Öğretmenleri Hakan Topal ve Erkan Kılıçarslan idaresindeki Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, geçen yıl Zonguldak ve Türkiye şampiyonluklarından sonra Fransa’da katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda 3’üncü olarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Ereğli ekibi, bu başarısını bu yıl da tekrarlayıp Mayıs ayı sonunda Çek Cumhuriyeti’nde yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılmayı hedefliyor.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

14 saat 52 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 13 saat 54 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 7 saat 22 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 10 saat 9 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 16 saat 4 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 9 saat 43 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3 gün 13 saat 12 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 1 saat 16 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 12 saat 5 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !