Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Atış Poligonu için ilk adım atıldı!.

Atış Poligonu için ilk adım atıldı!.

Kdz. EreÄŸli Ä°lçesinde yapılması planlanan Atış Poligonu için ilk adım atıldı. Ä°lçeye bir atış poligonu yapılması için harekete geçen Kdz. EreÄŸli Avcılık Atıcılık Ä°htisas Kulübü DerneÄŸi ile Kdz. EreÄŸli Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar DerneÄŸi yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek, Balı köyünde 8 dönümlük araziye yapılması planlanan Atış poligonu ile ilgili görüş alışveriÅŸinde bulundular.  Ä°lçeye baÄŸlı Balı köyünde 8 dönümlük araziye yapılması planlanan Atış Poligonu ile ilgili eksikliklerin giderilmesi noktasında bir araya gelen AK Parti Belediye Meclis Ãœyesi ve aynı zamanda Kdz. EreÄŸli Avcılık Atıcılık Ä°htisas Kulübü DerneÄŸi üyesi Halil BozkuÅŸ ile ilçede faaliyet gösteren 2 DerneÄŸin Yöneticileri Alper Kaya, Fatih Demirel, Osman Yavuz, Can Karadayı ve Bedri Özkıycı,   Atış Poligonunun ilçeye yapılmasının ardından avcılar ve emniyet güçlerinin büyük eksikliÄŸinin de giderileceÄŸini ifade ettiler.

AMACIMIZ, BURADA SPORCU YETÄ°ÅžTÄ°RMEK

Amaçlarının Ä°lçeye modern bir poligon alanı kazandırıp sporcu yetiÅŸtirmek olduÄŸunu ifade eden BozkuÅŸ dernek yönetimi adına yaptığı açıklamada, burada sporcu yetiÅŸtirip,  ilçeye, Ailelerinde gelebileceÄŸi Modern bir poligon alanı kazandırmak olduÄŸunu söyledi.

BOZKUÅž, NELERÄ° YAPABÄ°LÄ°RÄ°ZÄ° KONUÅžTUK

Poligon alanı için 2 yıl önce giriÅŸimlerde bulunduklarını ve Arazinin Ä°l Spor Müdürlüğüne tahsis edildiÄŸini belirten BozkuÅŸ, Bizlerde arkadaÅŸlarımızla birlikte Ä°l Spor Müdürlüğünün istemiÅŸ olduÄŸu gerekli ÅŸartları yerine getirmek için bir araya geldik. Orayla ilgili neleri yapabilirizi konuÅŸtuk, Atış poligonu yapmak için adımımızı attık, Bu süreçte Sayın Kaymakamımız Nazım MadenoÄŸlu’nun da bizlere çok büyük destekleri oldu.  Kendilerine çok TeÅŸekkür ediyoruz, Balı Köyü Muhtarımız Hüseyin Yılmaz’da aynı ÅŸekilde yer bulma konusunda bizlere yardımcı oldu teÅŸekkür ediyoruz “dedi.

(EreÄŸli FM Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo